Tip: Kumaha Milarian Gambar Véktor Sasaruaan Dina Situs Poto Saham Anjeun Ku Milarian Gambar Google

Google Stock Search Véktor Poto Saham

Organisasi sering dianggo file vektor anu dilisensikeun sareng sayogi ngalangkungan situs poto. Tantangan datang nalika aranjeunna hoyong ngapdet jaminan anu sanés dina hiji organisasi pikeun cocog sareng gaya sareng mérek anu aya hubunganana sareng ikonografi atanapi simbol anu dirilis sateuacanna.

Kadang-kadang, ieu tiasa disababkeun ku omzet ogé ... kadang-kadang desainer atanapi sumber agénsi énggal nyandak alih eusi sareng upaya desain sareng hiji organisasi. Ieu nembé kajantenan ku kami nalika kami ngambil alih damel pikeun perusahaan sareng ngabantosan aranjeunna dina ngawangun kontén.

Anggo Pilarian Gambar Google Pikeun Milarian Véktor Anu sami dina Situs Poto Saham

Trik anu kuring hoyong bagikeun ka sadayana nyaéta nganggo milarian Gambar Google. Milarian gambar Google ngamungkinkeun anjeun unggah gambar sareng ngaréspon gambar anu sami di saluruh wéb. Hiji jalan pintas, nyaéta, anjeun leres-leres tiasa milarian situs khusus ... sapertos situs poto saham.

Kuring kantos janten palanggan anu lami sareng lami Depositphotos. Aranjeunna ngagaduhan pilihan gambar, file vektor (EPS) anu luar biasa, sareng pidéo dina situsna kalayan harga sareng lisénsi anu luar biasa. Kieu carana kuring nganggo Google Image Search pikeun milari vektor tambahan dina situs na anu cocog sareng gaya anu sami.

Pikeun conto di luhur, kuring kedah ngekspor gambar vektor kuring kana format PNG atanapi jpg pikeun diunggah dina Google Image Search:

Gambar Véktor Sampel

Kumaha Milarian Situs Poto Saham pikeun Véktor Sarupa

  1. Léngkah munggaran nyaéta ngagunakeun Pilarian Gambar Google. Tautan pikeun ieu aya di sudut katuhu luhur halaman utama Google.

Google - Napigasi kana Milarian Gambar Google

  1. Pilarian Gambar Google nyayogikeun munggah ikon dimana anjeun tiasa unggah conto gambar anu anjeun badé milari.

Pilarian Gambar Google - Unggah Gambar

  1. Pilarian Gambar Google nyayogikeun ikon unggah dimana anjeun tiasa unggah conto gambar anu anjeun badé milari. Aya ogé pilihan pikeun nempelkeun URL gambar upami anjeun terang dimana gambarna cicing dina situs anjeun.

Pilih File dina Milarian Gambar Google

  1. ayeuna Halaman Hasil Pamilarian Gambar Google bakal nyayogikeun gambarna. Éta ogé tiasa kalebet istilah metadata anu dilebetkeun kana file gambar.

Milarian Gambar Google Kalayan Gambar Anu Diunggah

  1. Ieu dimana trikna ... anjeun tiasa nambihan parameter milarian ngan ukur milarian dina halaman wéb nganggo sintaksis ieu:

site:depositphotos.com

  1. Opsional, anjeun ogé tiasa nambihan istilah sanés upami anjeun resep, tapi biasana mah nalika milarian vektor supados kuring mendakan sadayana perpustakaan vektor anu sami pikeun diunduh sareng dianggo.
  2. nu Halaman Hasil Pamilarian Gambar Google datang sareng pilihan hasil anu sami sareng gambar aslina. Anjeun tiasa sering mendakan vektor aslina dina hasil ogé!

Gambar Véktor Pamilarian Gambar Google

Ayeuna kuring ngan ukur tiasa ngotéktak Depositphotos tina hasil ieu, téangan gambar atanapi perpustakaan anu sami, sareng anggo na pikeun desain tambahan anu urang jiptakeun pikeun klien!

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Depositphotos dina artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.