BunnyStudio: Milarian Bakat Profesional Sora sareng Laksanakeun Proyék Audio Anjeun Gancang sareng Gampang

Milarian Bakat Profesional Sora Bakat sareng BunnyStudio

Kuring henteu yakin naha saha waé anu bakal ngahurungkeun mikropon laptopna sareng ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun nyaritakeun pidéo atanapi lagu audio pikeun bisnisna. Nambahkeun sora sareng soundtrack anu propésional murah, saderhana sareng bakat di luar sana luar biasa.

BunnyStudio

Sanaos anjeun kagoda pikeun milari kontraktor dina sababaraha diréktori, BunnyStudio ditargetkeun langsung ka perusahaan anu peryogi bantosan audio profesional kalayan iklan audio, podcasting, cuplikan pilem, pidéo, pangunjung sistem telepon, atanapi proyek audio sanés. Aranjeunna nawiskeun aksés ka rébuan palaku sora leupas dina sababaraha basa anu sateuacanna dipariksa.

Situs nawiskeun anjeun kasempetan pikeun nyaring sareng naroskeun bakat anu dipibanda pikeun pamasihan sora, nyerat, video, desain, atanapi bahkan transkripsi. Anjeun tiasa milih pikeun buku bakat anu anjeun mendakan, nampi saha waé anu tiasa muterkeun gancang-gancang proyek, atanapi bahkan ngajalankeun kontes antara sababaraha bakat sora ku ngarah anjeun tiasa milih juara sorangan! Pilih waé jasa, basa, sareng jumlah kecap dina naskah anjeun sareng anjeun siap angkat:

  1. Milarian conto sora tina sora - Milarian basis data palaku sora, parios conto na, sareng pilih anu paling cocog pikeun proyek anjeun.
  2. Kirimkeun ringkes proyék anjeun - Kirimkeun inpormasi proyék anjeun. Langkung rinci anjeun tiasa nyayogikeun, langkung saé aranjeunna tiasa ngartos kana kabutuhan anjeun.
  3. Nampi sora anjeun anu siap dianggo - Nyatujuan sareng ngaunduh sora siap-pikeun-panggunaan anjeun, dikontrol kualitas atanapi nyungkeun révisi.

Abdi nganggo platform di tukang ku sababaraha padamelan (aranjeunna sateuacana katelah VoiceBunny) sareng mulih dinten ayeuna kéngingkeun sora-sora anyar pikeun podcast kami, Martech Zone wawancara. Dina sajam kuring ngagaduhan sora-dieksekusi sacara sampurna anu ayeuna kuring anggo dina épisode kuring salajengna.

Ieu intro podcast:

Ieu outro podcast:

Catetan samping ... kagancangan balikna éta paling dipikaresep kusabab éta mangrupikeun proyek alit kalayan kirang ti 100 kecap… kuring yakin pilihan kecepatan na nyaéta kirang ti 12 jam dina kaseueuran proyek.

Platform ogé ngamungkinkeun anjeun ngawangun workbench anjeun nyalira tina bakat sora-anu parantos anjeun anggo sateuacanna sareng hoyong dianggo deui ... fitur anu saé pikeun perusahaan anu hoyong ngajaga konsistensi pikeun mérek audio na!

Platform ogé nawiskeun hiji API pikeun perusahaan anu hoyong ngalebetkeun proyék sora-over sareng audio pasilitas produksi kana produk atanapi jasa na. Sareng, pikeun organisasi ageung, anjeun tiasa ngahubungi BunnyStudio pikeun proyék atanapi jasa jilid anu peryogi format khusus, atanapi pangiriman kompléks.

Pesen Sora Anjeun Ayeuna!

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina BunnyStudio.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.