Milarian Pangaruh Anjeun: Nyiptakeun Paguneman Global Anu Dipimpin Ku Eusi Terinspirasi

Milarian Pangaruh Anjeun

Influencer marketing nyambungkeun mérek kalayan sora anu kuat tina panyipta eusi digital. Konéksi ieu nyababkeun paguneman anu otentik sakitar pesen mérek, ngamangpaatkeun satia sareng aktipitas pangarangna ngalangkungan saluran média sosial, bari nyetir kasadaran sareng papacangan.

Ieu nyiptakeun kasadaran kecap-tina-mulut kana target demografi anjeun, langsung ngalangkungan saluran média sosial dimana aranjeunna nyéépkeun waktos. Di Milarian Pangaruh Anjeun, kami ngabantosan anjeun milari sora anu pas pikeun mérek anjeun sareng ngantepkeun aranjeunna tiasa damel nyebarkeun pesen anjeun.

Milarian Pangaruh Anjeun

nu Milarian Pangaruh Anjeun Platform pamasaran influencer (FYI) ngamungkinkeun merek pikeun ngaidentipikasi influencer, ngaluncurkeun kampanye, ngalacak kinerja sareng ngalaporkeun hasil. Éta leyuran pamasaran influencer sadayana anu tiasa ngabantosan PR sareng pamasaran pro ngagaduhan klienna hubungan sareng influencer pangsaéna pikeun merek khususna. 

mendakan pilihan pangaruh anjeun

Platform pangénggalna FYI kalebet kamampuan milarian anu mantep, kalebet umur, lokasi, papacangan, jangkauan sosial, kategori industri, jenis kelamin sareng etnik. Salaku tambahan, paningkatan platform FYI ngamungkinkeun merek pikeun milari influencer ku kecap konci dina konténna. Ieu hartosna merek tiasa milari kecap konci anu tiasa khusus pikeun merek sareng influencer dina jaringan FYI anu parantos nganggo kecap konci éta, atanapi istilah anu aya hubunganana, dina platform média sosial, atanapi dina blogna, bakal muncul. 

Perbaikan anu diwanohkeun dina vérsi ieu diinpormasi ku genep taun data, digabungkeun sareng umpan balik pangguna, sareng leres-leres ngagancangkeun prosés milarian pangaruh. Merek terang jinis influencers sareng demografi audiens anu aranjeunna hoyong udagan sareng kami parantos ningkat prosés pikeun méréskeun sadayana kompleksitas sareng ngaladénan aranjeunna kalayan gancang.

Cristine Vieira, Présidén sareng co-pendiri Find Your Influence

Sareng upami tim pamasaran anjeun sibuk teuing atanapi henteu gaduh pangalaman damel sareng influencer, FYI ngagaduhan jasa opsional pikeun nerapkeun tim pamasar Samaun pikeun ngaéksekusi pikeun anjeun. Sareng, hasilna na dijamin.

Jadwalkeun Milarian Demo Pangaruh Anjeun

Ngeunaan Milarian Pangaruh Anjeun (FYI)

Diadegkeun dina 2013, Milarian Pangaruh Anjeun mangrupikeun leyuran pamasaran influencer basis SaaS ngarah diwangun ku para pamasar pikeun pemasar. Diandelkeun ku seueur mérek luhur di Amérika Serikat, FYI ngamanpaatkeun téknologi propriétari pikeun mendakan influencer, ngatur kampanye sareng mérek mérek. Di pasar digital anu terus mekar, FYI ngatur hubungan sareng mérek sareng masangkeunana sareng influencer anu leres pikeun ngasilkeun hasil anu dijamin. FYI kantor pusatna di Scottsdale, Arizona sareng dipimpin ku pendiri ko Jamie Reardon sareng Cristine Vieira.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.