Milarian Visio… aka… Jalma-jalma Heran Naha Kuring nganggo Mac

Jalma-jalma heran naha kuring henteu nganggo Microsoft sapertos anu kuring baheula. Sababaraha jalma mikir yén hal PC / Mac ngan ukur banyol. Panginten teh PC lawan Mac hal éta ngan ukur lulucon. Éta teu. Kuring parantos nganggo Mac ayeuna sacara resmi pikeun sataun.

Sareng abdi nuju manja.

Hal anu paling parah ngeunaan damel dina Mac nyaéta kedah damel ogé dina PC. Kuring ngalakukeun kitu unggal dinten di damel. Kuring nembe ngamuat Vista (éta masih bluescreens saatos hibernasi) sareng diperyogikeun pikeun ngaunduh sareng ngainstall deui Microsoft Visio Standard Edition. Gampang, leres? Kuring ngagaleuh ti Microsoft online janten kuring ngan ukur badé angkat deui, teras pasang deui deui.

Kuring angkat ka tempat anu logis, Microsoft Download Center. Aya Silverlight béta Microsoft Download Center janten kuring milarian! Kuring ngan saukur ngetik "Visio" dina kolom "unduhan milarian". Ieu anu mimiti sareng 119 hasil:
Microsoft Download Center Béta - Milarian Visio

Naon hasilna peringkat munggaran? Sanés Visio ... éta 2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF or XPS. Hah? (Kuring moal nyobian ngémutan kunaon hasilna anu kahiji peringkat # 31). Janten, kuring maca sareng milah-milah sareng maca sareng milah sareng ngagedékeun pikeun nunjukkeun 100 hasil… Abdi henteu tiasa mendakan Visio dimana-mana ... ngan ukur sababaraha pemirsa sareng sakumpulan sampah anu sanés.

Pareum kana situs Kantor! Kusabab kuring ngagaleuh Visio online, kuring pikir kuring bakal tiasa balik kana toko ngalangkungan Microsoft. Kuring ngorondang sakedik, tapi kuring mendakannana ... Visio Standard Edition. Sareng dina sidebar kénca ... Mésér Saméméhna! Yahoo !!!!… er… Maksad abdi Wahooo !!! Kuring ngaklik Mésér Saméméhna sareng nomer invoice kuring muncul. Leres !!!! Ampir aya !!!! Kuring pencét pameseran sareng ieu anu kuring peroleh:
Unduh Microsoft Office nganggo Digital Walungan Rusak

Aduh. Abdi nganggo Internet Explorer 7 bahkan… bahkan henteu ngisinkeun ieu dina Firefox. Abdi mupus cookies. Kuring napigasi deui, pencét dina invoice abdi ... sareng….
Unduh Microsoft Office nganggo Digital Walungan Rusak

Anjeun ngabandungan Microsoft! Hurung sareng pareum wéb ... anjeun ngabandungan! Ayeuna kuring henteu tiasa ngalaksanakeun proyék kuring dinten ieu nganggo parangkat lunak kuring kuciwa kusabab anjeun ngajantenkeun kuring ningkatkeun anu hargana $ 150 anu kuring henteu tiasa ngaunduh sareng henteu tiasa dianggo.

Jalma-jalma leres-leres heran naha kuring nganggo Mac.

Teu anéh naha Microsoft Brand turunna. Abdi heran terang naha padamel Microsoft henteu kedah nganggo produk nyalira, online atanapi offline.

12 Komentar

  1. 1

    Hehehehe, Abdi gering M$ crap ogé. Kuring nembe ucul kapal on Outlook 07 tur indit ka Mozillas Thunderbird .. bungah atuh. Oge bade masang open office geura-giru pikeun miceun sesa sampah kantor M$.

    Bener tempo nyieun kabisat jeung ngagunakeun nanaon tapi linux dina mesin kuring ayeuna. Éta parantos janten ramah pisan pikeun pangguna akhir-akhir ieu sareng parangkat lunak winblows ngagaduhan alternatif anu cocog sareng linux dinten-dinten ieu.

    Teu yakin lamun Abdi cukup macul pikeun meunangkeun mac tho.

  2. 2

    Naon ngimpina!!! Microsh*te! Nalika urang diajar…. Microsoft bakal aya dina masalah REAL nalika komunitas perusahaan ujug-ujug sadar yén aranjeunna bakal ngahémat waktos sareng artos nalika pindah ka Mac sareng ngeureunkeun ngagunakeun produk Microsoft.

  3. 3

    Nanging, nalika kuring maca tulisan éta, tautan Google Ads anjeun di handapeun éntri anjeun gaduh tautan pikeun mésér Office 2003 sareng 2007.

    Jeung Iklan Mac di sisi, intermixed kalawan Office séjén nambahkeun in.

    Kadang-kadang éta saé pisan kumaha kode iklan otomatis tiasa muncul dina waktos anu paling pikaresepeun. pos Anjeun digabungkeun jeung "timely" Iklan dijieun malem kuring 🙂

  4. 5
  5. 6
    • 7

      Kuring ogé ngagaduhan tuah sareng OmniGraffle Pro, Jason. Abdi ngarepkeun éta sapinuhna file-cocog sareng Visio (atanapi sabalikna), sanaos! Kuring boga klien nu make Visio.

  6. 8
  7. 10

    Abdi gaduh sakedik masalah sareng produk Microsoft. Oh, kuring ngagaduhan seueur masalah online, tapi teu aya anu kritis. Alatan umumna unreliability Internet, kuring leuwih resep boga hard-copy tina sagala program nu meuli, utamana lamun aranjeunna mahal. Sakola heubeul, abdi terang.

    Éta ironis, tapi kuring ngagaduhan langkung seueur masalah sareng Mac sareng Linux tibatan Windows, sareng program open source sigana henteu tiasa dianggo sareng kuring. Éta pasti sanés kusabab kurangna pangaweruh téknis (Kuring parantos nganggo komputer ti jaman DOS).

    Ogé, naha jalma ngagantikeun karakter nalika nulis "Microsoft"? Maksudna, éta sanés saolah-olah ngeja éta kumaha waé bakal ningkatkeun kakuatan anu teu suci Bill Gates pikeun ngatur dunya. Ieu ngan kasampak konyol.

    • 11

      Hi Cody,

      pos ieu mangrupa curhat buta badag leuwih hanjelu kuring jeung situs maranéhanana. Jigana sambunganna nyaéta yén Microsoft rada dipegatkeun sareng panggunana. Masalah kuring sanés ngeunaan parangkat lunak (waktos ieu;), éta leres-leres ngeunaan layanan palanggan.

      Salami kuring émut, éta salawasna sapertos kitu. Microsoft geus rada teu bisa dideukeutan sarta geus didikte arah ... hal kawas boga browser nu teu nerapkeun standar, ngawangun kaluar model kaamanan nu ngan gawé bareng aplikasi basis Microsoft, sarta malire standar lianna - kawas standar dokumen.

      Kuring ngahargaan pisan kana naon anu aranjeunna parantos dihontal, tapi kuring yakin yén permusuhanna pikeun saha waé anu aya di rohangan éta kéngingkeun anu pangsaéna. Hiji katingal dina video Steve Ballmer mantra eta kaluar pikeun kuring!

      Entong lepat, Jobs ogé gaduh quirks na. Anjeunna jackass a lamun maca majalah kabel panganyarna. Tapi kuring pikir perhatian na leuwih hadé difokuskeun kana ngarobah status quo jeung nyoba nyieun hal gampang tur leuwih stylish pikeun 'kultus' na.

      Cheers!
      Doug

  8. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.