Firefox 3 Review, Robot, Add-ons sareng Tweaks

Ieu dinten kadua sareng Firefox 3 sareng kuring parantos ngagugulung Safari tina darmaga abdi. Browser na gancang pisan (Abdi nebak dugi ka tambihan populér sareng sababaraha pembaruan kaamanan sumping). Kuring yakin éta patut ditingkatkeun sareng kuring tiasa ngantosan sababaraha dinten dugi ka tambihan gancang-gancang.

Perbaikan kagunaan dina nu Tombol Layout

Parobihan anu paling jelas nalika anjeun ngaluncurkeun FF3 nyaéta tombol tukang anu langkung ageung dina Toolbar. Salam ka tim panganteur dina parobihan ieu. Tata letak sistem ménu anu biasa dina aplikasi ditetepkeun penting ku posisi, tapi désainer Mozilla mutuskeun nyandak saléngkah deui ku ngagedékeun tombol tukang. Ieu mangrupikeun parobihan anu saé ... pangguna pasti langkung nganggo tombol ieu langkung seueur tibatan anu sanés; hasilna, ukuran sareng posisi anu pamutahiran hébat.

Sababaraha Tweaks dina Firefox 3

Upami ngetik ngeunaan: config dina bilah url di Firefox 3, anjeun gaduh sababaraha aksés kana sababaraha setélan anu duanana pikaresepeun - sareng bahaya. Ieu sababaraha karesep kuring anu parantos parantos dirobih:

  1. umum.warnOnAboutConfig - upami anjeun teu resep peringatan nalika muka. Konfigurasi, pencét dua kali ieu pikeun ngarobah peringatan PALSU.
  2. browser.urlbar.autofill - klik dua kali pikeun BENER sareng URL anjeun bakal otomatis réngsé dumasar kana sajarah anjeun.
  3. browser.urlbar.doubleClickSelectsAll - klik dua kali pikeun BENER sareng nalika anjeun dua kali klik dina bilah url anjeun, éta bakal milih sadayana URL tibatan sakedik na.
  4. umum.smoothScroll - klik dua kali pikeun BENER sareng éta ngagulung halaman dina panyungsi anjeun kalayan saé.
  5. layout.spellCheckDefault - atur ieu 2 sareng anjeun tiasa éja mariksa sadaya bidang, henteu ngan ukur area téks na!

Endog Easter: Pesen ti Robot

ngetik ngeunaan: robot dina palang url kanggo nyikikik hébat! Senang ningali pangembang anu ngagaduhan rasa humor. Kuring miharep langkung seueur aplikasi bakal nambihan Endog Paskah sapertos kieu.

ngeunaan: mozilla nyaéta endog anu sanés (sigana parantos aya dina unggal vérsi).

Anu tambihan anu kuring henteu tiasa ngalakukeun tanpa

Tambihan Delicious Bookmark Add-on ngan saukur hebat. Upami anjeun masih nyimpen bookmark dina panyungsi anjeun, STOP IT! Del.icio.us ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagi tautan, ngatur aranjeunna, tandana, bahkan ngirim kana blog anjeun.

Fitur anu kuring pikahoyong tiasa dianyarkeun

Abdi resep fitur dina Internet Explorer anu ngawarnaan url bar héjo dina situs anu aman. Abdi hoyong aya hiji ngeunaan: config setting pikeun éta.

7 Komentar

  1. 1

    Re: bar URL héjo - FF3 teu warna bagian tina URL bar héjo mun anjeun nganjang ka loka tangtu. Di luhureun éta, tinimbang ngan favicon muncul di kénca, nami perusahaan muncul ogé (duanana muncul dina latar héjo).

    conto

    Jigana aya hubunganana sareng sertipikat kaamanan sabab nalika anjeun hover beurit anjeun dina daérah anu teduh anjeun nampi tip alat anu nyarios "Diverifikasi ku: Verisign, Inc."

  2. 2
  3. 4
  4. 5

    Kuring make Delicious Bookmarks ogé, utamana salaku sarana pikeun babagi tetengger antara komputer. Kuring teras nganggo kecap konci pikeun tiap jinis tetengger sareng "ff:" di payun. Janten, sadaya tetengger kauangan kuring ditandaan ku "ff: keuangan" sareng sigana ditandaan disumputkeun. Kuring teras tiasa nyirian tag éta salaku paporit, janten éta muncul dina toolbar sareng menu Delicious.

  5. 6
  6. 7

    Kuring geus ngagunakeun FireFox 3 saprak béta 3 atawa 4, sarta ngan sadar yén bar lokasi ngagunakeun pilarian téks lengkep judul na URL sadaya kaca dina sajarah anjeun. Sanaos peryogi sadetik atanapi dua pikeun milarian sadaya data éta, ieu mangrupikeun fitur usability anu saé anu mimitina kuring henteu paduli, tapi ayeuna cinta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.