Firefox Flash Hack… Unduh Lagu Anyar Justin Timberlake

Justin Timberlake

Ieu pikaresepeun ti sobat dalit kuring, Bill Dawson. Ngagunakeun Mozilla, buka Halaman Wéb Justin Timberlake.

Anjeun tiasa ningali sareng muter lagu anyar na dina situs, Seksi Balik.

ketik di ngeunaan: cache dina Alamat Bar sareng anjeun bakal ningali sadaya file anu dirujuk ku halaman. Hanjakalna pikeun Justin, pamekar Flash na ngarah kami langsung kana file pikeun diunduh…. Nyamar pisan kuring kedah nyarios!

Milarian halaman pikeun .mp3

tutup

Kuring heran sabaraha situs sanés anu bobo.

PS: Abdi sanés kipas Justin Timberlake.

5 Komentar

  1. 1

    Sigana mah jalma-jalma di justintimberlake.com gaduh rasa humor. Kuring ngan nyekel lagu 2, sexyback, ngagunakeun métode luhur. 192kb / s mp3, rekaman kualitas tina popstars panganyarna klub saeutik ditty.

    Ieu naon anu aya dina inpormasi ID3 file mp3:

    Judul: Ulah Download Lagu Ieu
    Artis: Aneh Al Yankovic
    Albeum Striaght Outta Lynwood
    Taun ka: 2006

    Komédi.

  2. 2

    Éta lucu! Éta kénéh bodo yén maranéhna nuju nempatkeun kaluar aya pikeun dulur manggihan, sanajan. Flash gaduh sababaraha fitur multimédia anu saé anu tiasa dilaksanakeun pikeun ngalirkeun data MP3 sareng henteu ngarujuk langsung sapertos kieu.

    Upami anjeun atanapi kuring, urang bakal milarian pengacara pikeun ngabela diri tina RIAA ayeuna!

    Hatur nuhun, Trent!
    Doug

  3. 3

    Inget guys, teu sadaya jelema surfing di net atawa utamana Website Justin Timberlake urang, nyaho kumaha carana ngalakukeun éta, ngan saeutik teuing bisa ngalakukeun éta, sarta meunangkeun mp3 file haratis. éta teu masalah badag!

  4. 4
  5. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.