Firefox Hack: Milarian Blog Kuring nganggo Keymarks

Matt dina The Monyét Net ngagaduhan kuring mikir dinten ayeuna. Anjeunna milarian kecap nganggo fungsionalitas keymarks built-in Firefox. Kuring henteu yakin naha anjeun kantos nganggo ieu tapi éta mangrupikeun hal anu paling hébat. Diwangun kana Firefox nyaéta ciri konci ieu:

  • dict - Kamus tingali
  • google - Pilarian Google
  • cutatan - Milarian Google nganggo saham: operator
  • wp - Wikipedia

Naon hartosna nyaéta anjeun ngan saukur tiasa milari kecap ku ngetik:

muara dict

Pencét asupkeun sareng anjeun ngagaduhan! Saé hah? Malah langkung saé, anjeun tiasa nyerat konci sorangan di Firefox! Kieu carana:

  1. Buka Tetengger> Atur Tetengger
  2. Pencét katuhu dina Pilarian Gancang sareng pilih Bookmark Anyar
  3. Muncul dialog anjeun sareng anjeun tiasa ngeusian dina diri ku% s salaku tali substitusi anjeun.

Janten ieu kumaha anjeun tiasa nyetél konci pikeun milarian blog anjeun nyalira nganggo WordPress:
Keymark Firefox

Ayeuna kuring kedah ngalakukeun nyaéta ngetik:

feedburner blog

Sareng hasil pamilarian situs abdi pikeun "feedburner" bakal muncul!

Aya ratusan cara anu tiasa anjeun anggo ieu ... milarian kode, milarian technorati, milarian Alexa ... mung pikirkeun sagala kasenangan anjeun!

UPDATE: Ieu sababaraha konci anu langkung hébat pikeun nambihan:

Dokuméntasi WordPress
Lokasi: http://wordpress.org/search/%s?documentation=1
Kata kunci: wp

kamus
Lokasi: http://dictionary.referensi.com/browse/%s
kecap konci: dict

Tésaurus
Lokasi: http://thesaurus.referensi.com/browse/%s
Kata kunci: éta

Google Maps
Lokasi: http://maps.google.com/maps?q=%s
Kata kunci: peta

Google Codesearch pikeun JavaScript
http://www.google.com/codesearch?q=javascript:%s
Kata kunci: js

Google Codesearch pikeun Java
http://www.google.com/codesearch?q=java:%s
Kata kunci: jawa

Teu gaduhna?




 

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.