Pangaruh Marketing Partéi Mimiti ngalawan Data Pihak Katilu

data pihak kahiji.png

Sanaos kapercayaan bersejarah anu didorong ku data kana data data pihak katilu, studi anyar anu dikaluarkeun ku Econsultancy sareng Signal ngungkabkeun pergeseran industri. Panilitian mendakan yén 81% pemasar ngalaporkeun aranjeunna nampi ROI pangluhurna tina prakarsa anu didorong data-na nalika ngagunakeun data pihak-kahiji (dibandingkeun sareng 71% babaturanana di mainstream) kalayan ngan 61% nyutat data pihak katilu. Pergeseran ieu diperkirakeun langkung jero, kalayan 82% sadaya pemasar anu disurvei ngarencanakeun pikeun ningkatkeun panggunaan data pihak-katilu (0% ngalaporkeun panurunan), sedengkeun 1 ti 4 pemasar ngarencanakeun ngirangan panggunaan data pihak katilu.

Partéi Mimiti ngalawan Pamulangan Anu Katilu ngeunaan Investasi

Naon Bédana Data Mimiti-Pihak sareng Katilu

Data pihak-katilu dikumpulkeun sareng dipiboga ku organisasi anjeun. Éta tiasa janten data proprietary sapertos hasil survey pelanggan sareng data beuli. Data pihak katilu dikumpulkeun ku organisasi anu sanés sareng boh anu dibeli sacara gembleng, dilampirkeun kana data nasabah anjeun ayeuna, atanapi sayogi ngalangkungan aplikasi pihak katilu. Masalah sering timbul ku akurasi sareng ketepatan waktu data pihak katilu.

Data pihak kadua mangrupikeun pilihan sanés tapi kirang dianggo ku perusahaan. Data pihak kadua dikumpulkeun ngalangkungan kemitraan perusahaan. Ku ngabagi pemirsa, tingkat réspon tiasa langkung luhur, data nasabah tiasa langkung euyeub, sareng data masih akurat sareng tepat waktuna. Upami anjeun merjuangkeun mendakan langkung seueur data pikeun palanggan anjeun, anjeun tiasa ningali damel sareng perusahaan anu ngabagi konsumén anjeun!

Salami mangtaun-taun, data ti pihak katilu parantos janten andalan pamasaran digital, tapi perusahaan anu performa paling luhur ayeuna beuki katingali sacara internal, kana data ti pihak kahiji. Pangalaman pelanggan anu hadé nungtut data anu langkung saé. Merek kedah ngartos individu sareng pola-saluran interaksi interaksi sareng peranna perjalanan pelanggan-naon anu dipikahoyong konsumén sareng iraha aranjeunna hoyong. Dina unggal hal, data pihak-katilu ti nasabah anu saéna bakal paling mangpaat.

Hasil survey dumasar kana 302 pemasar sareng dilakukeun dina Méi 2015 ku Econsultancy jeung tanda.

Inpormasi konci anu Anjeun Badé Milarian dina Laporan ieu

  • Naon kaunggulan kompetitif pikeun perusahaan anu langkung mahér ngagunakeun data milikna?
  • Dimana palaku tinggi ngumpulkeun data pihak kahiji na sareng kumaha éta béda ti mainstream?
  • Naon léngkah munggaran pikeun organisasi anu nyoba ngamangpaatkeun data pihak-katilu na langkung saé?
  • Naon jinis data khusus anu dipeunteun pangluhurna pikeun akurasi sareng kagunaan?

Unduh Laporan lengkep

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.