Sia Seungit ku Ratings & Ulasan Plugin WordPress

bau

Kontribusi kana gerakan sumber terbuka tiasa endah, tapi minggu ieu sanés salah sahiji waktos éta. Kami parantos nyumbang kana komunitas WordPress salami dasawarsa ayeuna. Kami parantos ngawangun plugins anu henteu kaetung. Sababaraha parantos pensiunan, sareng anu sanés gaduh paparan anu luar biasa. Urang Gambar Rotator Widget plugin, contona, parantos diunduh langkung ti 120,000 kali sareng aktip kana langkung ti 10,000 situs WordPress.

Salah sahiji plugin anu parantos urang investasikeun ratusan jam nyaéta CircuPress, plugin buletin email anu kami kembangkeun pikeun WordPress. Pluginna cukup akalna, ngamungkinkeun agénsi ngawangun email sapertos halaman halaman… tapi ngirim email ngalangkungan jasa kami sahingga urang tiasa ngatur pelacakan klik, manajemén mumbul, palanggan, sareng langganan. Dibutuhkeun sakedik padamelan infrastruktur pikeun jalan ieu, tapi urang nuju di jarak jauh. Kami yakin yén pangguna WordPress kedah ngagaduhan platform email asli anu gampang dianggo.

Sedengkeun kami nuju ningkatkeun platform, kami henteu ngeusi batre hiji jalma pikeun ngagunakeun éta - keren upami anjeun naros ka kuring. Pendaptaran éta nawiskeun versi gratis upami anjeun ngirim kirang ti 100 email per bulan, tapi urang parantos nambihan éta nalika kami ngarobih sistem tagihan ka WooCommerce sareng damel dina nyetél platform supados langkung gampang pikeun pangguna.

Reuwas kuring, kami ngagaduhan ulasan bintang 1 dina situs Plugin. Kuring langsung berebut ningali naon anu salah:

goréng-plugin-marios

Janten ... pangguna ieu henteu pernah leres-leres ngadaptar tapi nyarios yén éta kasangka dina prosés pendaptaran urang. Abdi kababawa saprak urang tong leres-leres nyungkeun inpo kartu kiridit. Anjeunna bakal mendakan yén upami anjeunna parantos ngalengkepan prosés pandaptaran, tapi henteu.

Teu sangka ieu cukup teu adil pikeun masihan perhatian Automattic, nyerat jalma Dukungan Plugin na:

pamundut-wordpress

Réspon anu kuring nampi langkung ngareuwas tibatan tinjauan éta sorangan. Kuring bulak-balik sareng jalmi di Automattic nyarios yén situs kami sigana rindang kusabab henteu aya harga anu didaptarkeun sacara umum. Rindang?

Abdi ngingetan anjeunna yén kami TEU Ménta kartu kiridit inpormasi sateuacan masihan harga ka jalma éta. Sareng sanaos kami TEU BENAR-BENER ngecas panyawat mimiti urang. Naha anjeun kantos ngadaptarkeun jasa anu hargana murah? Kuring yakin anjeun gaduh… WordPress nyuhungkeun pendaptaran tanpa aya inpormasi harga ngeunaan jasa tambahan. Rindang?

Henteu kakantun éta Halaman harga dirujuk dina FAQs tina plugin kami. Samentawis waktos, kuring nyebarkeun éta halaman harga dina ménu kami supados henteu aya kabingung ku saha waé, tapi tetep nyuhungkeun resensi dihapus. Réspon na:

Mike Epstein

Janten, istilah sanésna, batur anu ngaku henteu pernah nganggo jasa kami diidinan meunteun jasa kami ku ulasan bintang 1. Nalika urang damel pikeun ngabantosan komunitas open source sareng nyayogikeun solusi anu langkung terjangkau, kuring henteu yakin kumaha ieu ngabantuan saha waé. Ieu dasarna mangrupikeun ulasan palsu - panulis leres-leres ngaku henteu pernah ngadaptar ogé henteu nganggo jasa kami.

Abdi ngaraos bénten upami resensi didaptarkeun sareng dipeunteun ku kamampuan plugin - bahkan nambihan yén anjeunna ngarepkeun harga aya dina situs éta saéna. Tapi tinjauan 1-bintang pikeun hal anu anjeunna henteu pernah dianggo teu tiasa dihampura.

UPDATE 11/2: Ayeuna mah ambek, hiji Hothead, wajar, hiji jerk, gelo, sarta teu rasional sabab kuring kesel yén saha waé anu henteu pernah nganggo plugin na masihan ulasan bintang 1, nyingkahan jasa kami henteu jujur, sareng saha waé anu ngadaptarkeun éta bodo. Ladenan anu aranjeunna henteu kantos daptar.

Email abdi di handap, réspon na aya di luhur.

Otto tina WordPress

Meureun éta waktuna kuring ngan ngalakukeun naon anu dilakukeun pamekar plugin anu sanés Matt sareng tim di WordPress henteu ngahargaan, sareng bypass nyumbangkeun iraha waé sareng usaha deui ka WordPress sareng ngan saukur ngamimitian ngajual plugin dina situs kuring sorangan. Jelas aranjeunna henteu paduli ka jalma-jalma anu ngadukung platformna.

UPDATE 11/3: Dinten ayeuna, tim sukarelawan di WordPress mutuskeun kuring peryogi pendidikan dina pamasaran sareng mamatahan kuring janten lalaki anu langkung saé. Email abdi di handap, réspon na aya di luhur.

Janten lalaki anu langkung saé

4 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju sareng anjeun sareng sistem resensi bade sapertos penasihat perjalanan. Teu aya kabijakan jaminan kualitas ngeunaan sistem ulasan tapi ulasan dianggo salaku titik jual bahkan pikeun produk / jasa anu henteu tiasa dianggo sakumaha anu aranjeunna nyarioskeun atanapi anu ngarusak kabijakan lisénsi. Ieu henteu adil sareng henteu propésional. Aya ogé seueur sistem ulasan / peringkat éksternal tapi anjeun tiasa nolak peringkat anu handap.
    Kuring henteu percanten kana peringkat / ulasan kusabab éta henteu dikelola ku pihak katilu independent sareng aranjeunna henteu ngagaduhan sertipikat sistem (sapertos iso atanapi anu sami).
    Kuring ogé henteu percanten pisan kana pasar sapertos envato atanapi anu sami. Baheula kuring ngirim sababaraha lagu (kuring ogé musisi) sareng aranjeunna henteu kantos ditampi. Ayeuna kuring nyerat musik pikeun sababaraha perusahaan pilem.

    • 2

      Aya sababaraha sistem anu leres-leres ngalakukeun médiasi. Daptar Angie, salaku conto, nyayogikeun kontraktor kasempetan pikeun ngalereskeun kaayaan sareng nalika éta sapuk pikeun nyugemakeun, tinjauan anu goréng tiasa dirobih. Hanjakal pisan yén tinjauan ieu nangtung - éta henteu aya niléy pikeun masarakat sareng ngan ukur nganyenyeri adopsi plugin kami.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.