Lima Pangajaran sareng Hiji Rusiah Ageung pikeun Blogging Langkung gancang

hbHenderConn
Handbill abad ka-19

Handbill abad ka-19

Kampanye pamasaran anu suksés tiasa dibasajankeun medium anu béda, ngandung pesen anu béda, atanapi janten sasaran ka populasi anu béda, tapi sadayana ngagaduhan hiji hal anu sami: kedah gancang. Hiji-hijina cara pikeun bersaing nyaéta ngawangun kampanye anjeun gancang sareng ngaluarkeun bahan pamasaran ka palanggan kalayan épisién. Candak panjang teuing sareng usaha pamasaran anjeun mangrupikeun limbah total.

Nalika ngahasilkeun kontén blog, jandéla na bahkan langkung ketat. Kajadian Internét tiasa ngajalankeun éta siklus lengkep salami sababaraha jam. upami Douglas Karr teu langsung ucul-ucul kana Brody PR gagal, teu bakal aya seueur titik dina ngabahas topik di dieu Martech Zone. Moralna: blogger anu épéktip kedah responsif sareng produktif.

blog-indiana-situs

Dina blogINDIANA 2009, kuring nampilkeun sési dina Produktivitas sareng Blogging. Biantara dimimitian ku lima pelajaran penting anu kudu diajar unggal blogger:

  1. Ampir sadaya jalma lirén tina blogging. Dumasar kana New York Times 95% luar biasa tina sadaya blog ditilar. Ieu buktina hébat yén produktivitas anu goréng maéhan blogging.
  2. Blog anu endah biasa. Sadaya blog anu hébat, naha éta populér pisan atanapi suksés dina niva, nyaéta diropéa konsisten.
  3. Kualitas henteu janten masalah. Blogger terus debat naha tata basa sareng éjahan saleresna penting, sareng sering nunjukkeun yén kaseueuran blog bisnis bau.
  4. Pos anu pang anyarna meunang. Mesin pencari sareng pangguna langkung merhatoskeun naon anu anjeun tulis dinten ayeuna tibatan anu anjeun nyerat kamari.
  5. Urang sadayana sia-sia. Unggal tulisan blog ditulis sareng didamel umum jadi batur bisa maca éta. Ngaku yén urang nyerat sabab urang hoyong kecap urang dibaca penting pisan pikeun blogging.

Réalisasi ieu ngakibatkeun sababaraha kasimpulan anu écés, tapi penting. Upami ampir sadaya jalma lirén tina blogging, anjeun tiasa meunang ku ngabéréskeun henteu kaluar! Upami blogger anu hébat nyebarkeun dina jadwal anu saluyu, tibatan anjeun tiasa ngiringan jajaranana ku ngalakukeun anu sami. Nanging, aya hiji rusiah ageung pikeun blogging langkung gancang. Rancang prosés pikeun nulis blog.

Henteu aya dua blogger atanapi perusahaan anu ngagaduhan prosés anu sami pikeun blogging, sapertos teu aya dua kampanye pamasaran anu bakal idéntik. Tapi aya sababaraha komponén anu pantes diperhatoskeun:

  • Tulisan ciri: Di Pangembangan Slaughter, urang gaduh lima kategori tulisan persis: a jawaban kana blog anu sanés, artikel-berita atanapi eusi op-ed, a singgetan tina hiji acara anu kami disponsoran atanapi dihadiran, a saterusna tina tulisan blog sateuacanna, unik perspektip kana sakedik kanyaho umum atanapi ungkapan sapopoe, atanapi an bewara tina acara anu bakal datang atanapi tindakan anu diusulkeun. Nulis blog hartosna milih salah sahiji tina lima kategori tulisan ieu, anu ngabébaskeun blogger tina paralisis henteu terang naon anu kedah ditulis. Tambih Deui, anjeun tiasa muterkeun katégori pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngulang teuing.
  • Penjadwalan sareng Konstrain: Blogging kedahna sakedik percakapan. Upami anjeun nyéépkeun waktos jam-jaman ngadamel unggal paragrap, anjeun panginten bakal sasar. Sabalikna, cobian sareng jadwalkeun waktos blogging anjeun sateuacanna sareng batesan diri henteu langkung ti 60 menit dina sési tunggal.
  • Bagéan ku kagiatan: Prosés tina tulisan blog pisan béda ti ngedit blog. Kitu ogé, ngahasilkeun ideu sareng bahkan ngembangkeun "kalénder redaksi" anjeun peryogi bagian anu béda dina uteuk anjeun. Upami organisasi anjeun cekap ageung, cobi pasikeun masing-masing tugas ieu ka jalma anu sanés. Upami anjeun blogger solo, milari pasangan sareng tanggung jawab dagang. Langkung gampang pikeun ngédit batur lain urang damel, sareng langkung-langkung langkung raoseun upami terang yén panaséhat anu dipercaya bakal marios kecap anjeun sateuacan diterbitkeun.

Sesi réngsé ku démo kawani. Saatos nyungkeun ideu ti pemirsa sareng ngiringan sukarelawan pikeun diédit, kami ngahasilkeun tulisan blog lengkep dina 575 detik. Ieu buktina anu henteu bisa dipungkiri yén anjeun bisa blog gancang upami anjeun ngagaduhan sistem. Pariksa slide nalangsung link):

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan ngarancang prosés blogging pikeun anjeun atanapi perusahaan, kontak Pangwangunan Bantahan dinten ayeuna!

2 Komentar

  1. 1

    Abdi resep kana hiji garis, Robby… "Blog anu luar biasa biasa." Sawatara jalma nyéépkeun waktos pisan pikeun ngajantenkeun blogna saé anu aranjeunna sono kana titik blog… pikeun nunjukkeun umat manusa kalayan sagala cacad dina kahirupan sapopoe sareng padamelan urang kalebet. Kami hoyong ngadangu ngeunaan kasalahan, bahkan gagal.

  2. 2

    Ieu sadayana mangrupikeun titik anu saé, tapi sanés hiji-hijina jalan pikeun ngalakukeun hal-hal.

    Abdi moal nganggo blog kuring, dimana kuring kedah nyandak 1, 2 atanapi langkung dinten dina sababaraha tulisan anu peryogi pangaweruh téknis anu jero pikeun nyerat. Sanaos tulisan sapertos kitu mangrupikeun bagian kritis ngeunaan kumaha kuring netepkeun kredibilitas pribadi kuring, kuring henteu nampi lalu lintas anu cekap pikeun ngabuktikeun maksud kuring. Éta sigana bakal ngabuktikeun titik anjeun…

    Tapi blog Steve Pavlina ngabuktikeun maksud kuring. Steve nyerat tulisan blog anu panjang pisan. Anjeunna ngarecah unggal aturan anu kuring kantos maca ngeunaan postingan blog. Sarta anjeunna meunang jadi loba lalulintas anjeunna kudu jalur komentar langsung ka forum a.

    Jigana bener turun ka énergi blogger brings kana tulisan na. Nuturkeun "aturan" kalawan énergi low, tulisan blog uninspiring ngan sigana kuring resep gagal. Ngalanggar aturan kalawan énergi tinggi, eusi nilai tinggi sigana bakal sukses.

    Kuring bakal masihan yén tulisan anu langkung pondok langkung gampang ditulis tibatan tulisan anu langkung panjang. Panginten ieu naha seueur jalma nyerat langkung pondok tibatan langkung panjang?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.