Lima Cara pikeun Nyamar Budaya dina Stratégi Marketing Anjeun

5 Cara pikeun Ngasuh Budaya dina Stratégi Pamasaran anjeun | Blog Tech Marketing

Kaseueuran perusahaan ningali budaya na dina skala anu langkung ageung, ngagolérkeun sakumna organisasi. Nanging, penting pikeun nerapkeun budaya anu ditetepkeun organisasi anjeun pikeun sadaya operasi internal, kalebet tim pamasaran anjeun. Henteu ngan ukur nyaluyukeun strategi anjeun sareng tujuan umum perusahaan anjeun, tapi ogé netepkeun standar pikeun departemén sanés anu nuturkeun.

Ieu sababaraha cara strategi marketing anjeun tiasa ngagambarkeun budaya organisasi anjeun sacara umum:

1. Ngangkat pamimpin budaya.
di dieu diFormstack , kami parantos nyéwa jalma anu ngan ukur fokus nyaéta mastikeun yén nilai budaya urang dijaga. Leres, kuring terang, éta henteu salawasna mungkin pikeun ngalakukeun ieu. Nanging, upami anjeun ngagaduhan batur di perusahaan anjeun anu nunjukkeun minat pikeun nanggung tanggung jawab ieu, ajak sareng teraskeun ngadukung aranjeunna! Penting pisan anjeun ngagaduhan jalma anu tiasa ngabantosan budaya perusahaan anjeun. Hal-hal ieu tiasa dihartikeun salaku hiji tim, tapi kedah aya hiji jalma anu tanggel waler mastikeun yén tim ngajalankeun nilai-nilai budaya ieu unggal dinten. Budaya dina perusahaan tiasa nyababkeun kasuksésan perusahaan anu langkung ageung.

2. Nyiptakeun nilai inti anu ditetepkeun.
5 Cara pikeun Ngasuh Budaya dina Stratégi Pamasaran anjeun | Martech ZoneTina alur kerja perusahaan urang dugi ka panggunaan produk kami, kami beroperasi dina prinsip "SAFE": Sederhana, Gesit, Senang, Elegan. Ngembangkeun nilai-nilai pribadi pikeun bisnis anjeun ngamungkinkeun sadaya aspek perusahaan anjeun bakal dilancarkeun numutkeun prinsip-prinsip éta. Upami pagawé henteu yakin kana arah na atanapi nyangkut kana proyek, tingali kana nilai inti anjeun pikeun panduan. Ieu henteu kedah luar biasa nyarios - sapertos SELAMAT, ngan sababaraha nilai dasar anu tiasa diterapkeun dina sababaraha kaayaan.

3. Balikan deui. Balikan deui. Balikan deui.
Ti mimiti pangwangunan dugi ka diluncurkeun, nilai inti anjeun kedah ngagaduhan ayana anu kuat. Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun yén kapribadian perusahaan anjeun konsisten nyaéta ningali deui aranjeunna unggal dinten. Nalika anjeun ngamimitian kampanye pamasaran énggal atanapi nyiptakeun produk énggal, pastikeun anjeun naros ka tim anjeun, "Kumaha produk ieu, proyek, prosés, sareng sajabana, ngajaga pendekatan 'SAFE' urang?"

4. Entong hilap ngeunaan palayanan pelanggan.
Palanggan anjeun ngahartikeun perusahaan anjeun. Hayu aranjeunna terang aranjeunna ngaapresiasi. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nuturkeun "Aturan Emas" - laksanakeun batur sakumaha anu anjeun pikahoyong. Anjeun panginten henteu ngagaduhan waleran kana pamundut palanggan atanapi ngagaduhan solusi pikeun masalah palanggan; jujur ​​sareng pastikeun aranjeunna anjeun bakal mendakan jalma anu tiasa ngabantosan aranjeunna.

5. Pasang raray kana mérek.
Sababaraha perusahaan gaduh ayana sosial. Tapi sering kali, anonimitas tiasa ngajantenkeun siga tweet anjeun otomatis sareng réspon anjeun kaléng. Henteu kunanaon pikeun nambihan kapribadian kana mérek sosial. Konsumén panginten langkung raoseun upami terang yén aranjeunna nyarios sareng jalma asli; jalma anu aranjeunna tiasa hubungan sareng sareng nyambung. Ieu tiasa nyababkeun kasatiaan palanggan pikeun perusahaan anjeun. Urang sadayana manusa, hayu kalakuan sapertos kitu!

Tips ieu sanés khusus pikeun tim pamasaran anjeun. Éta tiasa dimangpaatkeun ku departemén sanés, ogé perusahaan anjeun sacara umum. Ku ngembangkeun sareng ngahijikeun budaya kana perusahaan anjeun, anjeun nyiptakeun lingkungan anu nyorong gawé babarengan sareng ngamungkinkeun para nasabah anjeun ngaitkeun kapribadian sareng merk anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.