Rasa Flav!

Babaturan kuring, Greg K., nembé balik ti Vegas. Janten saha anjeunna pendak dina Kasino? Keren teuing!

Nagreg sareng Flav

Nagreg mangrupikeun 'brotha ti anotha motha' kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.