Flickr Uploadr Ngahémat Poé!

Abdi parantos janten pangguna saderhana Flickr sareng leres-leres henteu acan seueur ngalakukeun éta. Alesan utama kuring pikeun ngagunakeun Flickr nyaéta fitur kelompok anu ngamungkinkeun kuring ngadamel I Pilih Grup Indy pikeun halaman wéb Abdi Pilih Indy. Ngagabungkeun Grup mangrupikeun fitur konci tina naon waé situs jejaring sosial sareng sadayana sigana katingali sareng nawiskeun aranjeunna.

My putera lulus ti SMU saminggu katukang (sareng IPK 3.81 terhormat, beasiswa alit, sareng katampi kana program Fisika di IUPUI). Kuring nyandak sakedik poto dina waktos wisuda, ngempelkeun deui sareng ngintunkeun ka saderek sadayana. Langsung, kuring mimiti ngalaman masalah ... sababaraha urang ngagaduhan file na teu tiasa mukakeunana, pikeun sababaraha éta rusak, sareng aya anu henteu nampi pisan.

Poé isuk ayeuna kuring mutuskeun badé unggah gambarna ka Flickr sareng bagikeun séépna sareng kulawarga kuring. Kuring saleresna-leresna sieun prosésna, sanaos… unggah, édit, unggah, édit, unggah, édit. Sateuacan kuring ngamimitian, kuring nganjang ka Alat bagian tina Flickr pikeun ningali naon anu tiasa robih sareng kuring mendakan Flickr Uploadr:

Unggah Flickr

Éta jalan saé pisan! Hiji-hijina keluhan kuring nyaéta yén éta henteu nampilkeun gambar dina alat kalayan orientasi anu leres (sanaos diunggah kalayan orientasi anu leres, sanaos) janten kuring boroskeun sababaraha waktos nyobian terang naon anu lumangsung. Sakali gambar na diunggah, kuring ngadamel sét, sareng ngabagi ka kulawarga sareng réréncangan (anjeun tiasa ngirim email ka 50 réréncangan sareng kulawarga dina hiji nembak)!

Lumayan tiis. Nuhun, Flickr! Kuring ngarepkeun ningali langkung seueur cara pikeun leres-leres nembongkeun gambar ka hareup. Sabulan parantos sababaraha bulan ti saprak kuring lebet kana Flickr sareng henteu katingalina aya alat tambahan pikeun leres-leres ningalikeun gambar anjeun dina sidebar, file flash, pintonan slaid, jst.

View Gambar Wisuda Bill

5 Komentar

  1. 1

    Hi Doug,

    Kuring parantos tiasa ngalihkeun ampir sadaya réréncangan kuring pikeun ngagunakeun Flickr sabab sadayana anu ngagunakeun éta mendakan antarmuka anu gampang dianggo. pamakéan imah kuring eta revolves sabudeureun Macbook na iPhoto kuring, sanajan aya hiji aplikasi misah nu Flickr masihan bebas teu ngahiji jeung iPhoto. Pikeun ngeunaan $10 (Jigana) Kuring dibeuli 'FlickrExport' nu integrates langsung kana iPhoto jeung ngajadikeun unggah + tagging jeung doddle mutlak.

    Pikeun kéngingkeun kuring nganggo anu sapertos Flickr éta kedah saderhana upami henteu, kuring ngan ukur ganggu, sabab kuring parantos kedah ngaliwat sadayana prosés nyolokkeun kaméra kuring sareng ngalihkeun gambar.

    Wahyu pangbadagna geus Nokia N95 kuring - némbak instan + unggah. Seueur nembak dina blog kuring ayeuna dicandak ku 5MP éta seueur sareng sanaos henteu dibandingkeun sareng kaméra anu leres éta cukup saé pikeun gambar blog.

    Janten teras urang sumping ka Zooomr, sapertos kuring yakin seueur anu sanés anu urang sadayana parantos ngantosan ningali kumaha tungtung ieu. Kuring junun asup isuk ieu tapi kapanggih unggah gambar nyeri dina ekstrim, Abdi dearly cinta ngajual sababaraha nembak kuring hadé, tapi rasio nyeri / pelesir teu hébat ayeuna.

  2. 2

    Kuring parantos mimiti nganut Flickr sareng pasti parantos ningkat dina sababaraha taun ka pengker… sareng panginten éta bakal janten bagian tina antarmuka kaulinan vidéo sareng ayeuna éta solusi poto.

    Abdi sareng réréncangan anu saé damel dina solusi plugin galeri poto WordPress anu nyandak anu pangsaéna tina seueur program poto di luar situs, sapertos Flickr tapi ngajantenkeun sadaya poto anjeun, tampilan, sareng sajabana dikadalikeun tina pamasangan WordPress anjeun. Henteu kedah ngabales kana barang pihak ka-3.

    Kami gaduh bukti konsép anu tiasa dianggo sareng dina sababaraha dinten ka hareup bakal siap pikeun sékrési 1.0.

    Kuring pasti bakal ngintunkeun jalan anjeun supados anjeun tiasa ngagentos 🙂

    Congrats ka Bill pikeun lulus SMA jeung kalawan IPK steller.

    Hiji hal anu leungit tina poto anjeun nyaéta gambar anjeun sareng putra anjeun… aya naon? hehe... Hayu urang tingali papa reueus 🙂

  3. 4

    Kuring sigana bakal gaduh bukti konsép dina situs kuring engké dinten ayeuna sareng kuring ogé bakal ngirim email ka anjeun.

    Wow. Kumaha kuring sono kana gambar anjeun sareng kulawarga anjeun? Ningali anjeun, sadayana reueus sareng barang-barang.

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.