Flint: Ngolah Pembayaran Handphone Nganggo Kaméra

pamayaran batu

Kadang-kadang éta hal-hal leutik anu paling masuk akal. Sedengkeun sadayana lumpat ngadamel pembaca kartu sareng dongle pikeun alat sélulér… jalma-jalma di Flint heran naha urang henteu ngan ukur nganggo kaméra. Sistem na ngaidentipikasi sareng ngirim nomer kartu na ku kaméra tapi henteu leres-leres nyimpen poto lokal tina nomer na.

Fitur Flint:

  • Teu Pamaca Kartu - Ngan ukur nganggo aplikasi Flint pikeun nyeken kartu kalayan aman tibatan dilebetkeun kana kartu maca atanapi dongle. Modeu éntri konci ogé dirojong.
  • Persiapan Bebas repot - Ngamimitian sababaraha menit. APP GRATIS, henteu ngantosan pikeun kéngingkeun anu maca dina email. Henteu kaganggu akun sudagar atanapi biaya payun.
  • Waragad Transaksi Lemah - Waragad kanggo transaksi kartu debit mangrupikeun 1.95% + $ 0.20 per muatan. Waragad pikeun kartu kiridit nyaéta 2.95% + $ 0.20. Henteu aya komitmen bulanan.
  • Pamasaran Sosial Gampang - Pasangkeun rekomendasi dina Facebook. Ulasan sareng rekomendasi sacara otomatis ditingalikeun dina halaman palanggan anjeun ogé halaman anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.