Ngarobih Alamat Email kana Kecerdasan Sosial

email fliptop sosial

Jumlah padagang di luar sana tiasa ngahijikeun email sareng daptar konsumén ku data sosial anu nyusut. Langkung seueur platform média sosial anu nambihan pangaturan privasi pikeun ngirangan panyebaran inpormasi ieu. Flowtown na Rapleaf tong katingali nyayogikeun inpormasi profil sosial deui.

Standout tunggal di industri sigana Fliptop (anu ogé parantos ngagaleuh Qwerly). Fliptop ngarobih bisnis na dina akhir taun 2011 janten ngan ukur ngalakukeun paningkatan kecerdasan sosial. Fliptop nampi data na tina rupa-rupa sumber umum, sareng ngagabungkeun pikeun ngabentuk profil pangguna. Sadaya inpormasi anu dikumpulkeun umum sareng tiasa dipendakan dina mesin pencari utama sareng halaman wéb diréktori bisnis. Fliptop ogé ngahijikeun sareng Salesforce Data,

kontak fliptop

Hiji-hijina sumber tambahan anu kuring mendakan nyaéta NetProspex. NetProspex ngamungkinkeun anjeun unggah, ngabersihan, ningkatkeun, ngabagi sareng ngaunduh data. Aya sababaraha layanan alit sapertos Ngintip Anjeun anjeun tiasa milarian, tapi henteu katingalina fokus kana paningkatan email murni sapertos Fliptop.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.