FME Cloud: Kumpulan Data sareng Transformasi iPaaS

fme awan

FME ti Safe Software dimimitian salaku klien desktop pikeun nyambung sacara visual sareng ratusan sumber data. FME Awan nyaéta iPaaS (platform integrasi salaku jasa) platform béta anu ngamungkinkeun anjeun mendesain alur kerja anjeun dina desktop UKM sareng nyebarkeunana ka awan.

FME Cloud ngamungkinkeun anjeun ngamanipulasi struktur data sareng kontén gampil:

  • GUI saderhana ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun integrasi tanpa dukungan pangembang.
  • Sambungan titik-sareng-klik teu aya wates antara 300+ aplikasi
  • Perpustakaan hemat waktos tina 400+ trafo data
  • Alat anu kuat pikeun modeling data & validasi
  • Logika bisnis & otomatis
  • Nyebarkeun leres "Set It and Forget It"
  • Pemicu nanganan pembaruan data anu sumping numutkeun aturan bisnis anjeun
  • Bewara nganteurkeun inpormasi anyar sacara real-time kana alat naon waé
  • Sadaya pembaruan parangkat lunak ditangani sacara otomatis
  • Parobihan kana alur kerja anjeun gampang

FME Cloud dijalankeun dina téknologi Amazon Web Services sareng anjeun ditagih bulanan per biaya panggunaan data. Upami anjeun mayar unggal jam pikeun conto anjeun ogé bakal ditagih bulanan pikeun ieu. Upami anjeun mésér langganan taunan anjeun bakal mayar mayar payun sakali.

fme-awan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.