Tulisan dina Bagikeun Pasar Browser ti Colts.com

Nalika kuring nyerat tulisan dina Bagikeun Pasar Browser, Seueur tanggapan dina posting éta kuring henteu kedah percanten kana statistik dina W3Schools.com. Kuring leres-leres mempertanyakan umpan balik ieu… naha di dunya statistik bakal bénten-bénten béda ti halaman wéb ka halaman wéb?

Nya, hatur nuhun ka kontributor ... Kuring terang yén éta leres henteu janten masalah! Kuring turun sobat dalit Pat Coyle email sareng naroskeun naha anjeunna badé kersa ngabagi sababaraha statistik ti Colts.com. Pamikiran kuring éta kipas olahraga anu gemar sigana rada béda ti batur anu nganjang ka situs ngeunaan Wéb Technologies sareng bakal janten grup perbandingan anu saé pikeun ngukur. Sareng éta! Statistik ieu dumasarkeun kana 870,000 pangunjung ka Colts.com anu terakhir:

Bagikeun Pasar Pangunjung Colts.com Pangunjung:

Colts.com Browser Stats - Detil

Bagikeun Pasar Pangunjung Colts.com Pangunjung - Tinjauan:

Stats Peramban Colts.com

Sedengkeun pikeun JavaScript, éta masih nunjukkeun penetrasi anu saé:

Colts.com JavaScript Stats

Saha anu terang ?! Kuring bakal merhatoskeun langkung seueur kana statistik pangsa panyungsi bebas ti ayeuna nalika ningali éta tibatan ngadamel asumsi ngeunaan pangsa pasar sacara umum. Dina catetan, ieu mangrupikeun stats pikeun blog kuring pikeun bulan terakhir. Kuring henteu kantos nyobian ningali aranjeunna sateuacanna, tapi anjeun bakal ningali bédana!

Statement Browser pikeun Anu Datang Kuring:

Statement Browser Abdi

6 Komentar

  1. 1

    Kuring ogé kantos nguping ieu, sareng nalika éta raos, anjeun tiasa nyarios yén unggal situs bakal ngahasilkeun panyebaran panyungsi anu béda kusabab panonton anu unik. Abdi hoyong pikir yén upami anjeun nyandak sadayana stats kana halaman wéb anu paling populér sareng ngagabungkeunana, anjeun bakal kéngingkeun naon anu aranjeunna peroleh. (Kuring henteu acan kantos mariksa sumber data na).

    Kuring terang seueur blogger anu disetél dina Firefox, tapi Colts nampi massa umum.

    Kumpulan data anu saé, hatur nuhun pikeun ngabagi. Grafik anu saé ogé 🙂

  2. 2
  3. 4

    Hei Doug,

    Kuring resep anjeun ningali deui ieu sareng statistik anu béda pikeun W3Schools, kuring badé nyerat koméntar anu nyereng dina tulisan éta!

    Intina anu parantos diungkabkeun di dieu nyaéta yén ngan ukur stats anu penting nyaéta anu pikeun situs anu anjeun tempo dina waktos éta. Upami contona sanés situs anjeun atanapi situs Colts damel di IE, Colts bakal ngagaduhan langkung seueur masalah tibatan anjeun. Unggal situs kedah dianggo sareng pamirsa éta sareng peramban anu aranjeunna anggo.

    Salaku ukuran umum bagi pangunjung dina waktos ayeuna, ngan ukur ningali kumaha kaayaan Mozilla, abdi hoyong ningali stats browser Google!

  4. 5

    Geeks komputer pasti nganggo Firefox langkung ti rata-rata shmoe. Abdi nganggo duanana. Kuring ngan ukur nganggo IE ayeuna kusabab kuring biasa, tapi kuring laun langkung maju ka Firefox. Utamana akhir-akhir ieu saatos pencét sareng malware dua kali dina sabulan nalika nganggo IE.

  5. 6

    Hatur nuhun pikeun pos ieu! Sadaya anu kuring tingali dugi ka ayeuna mangrupikeun statistik tina situs beurat téknologi, sahingga pangguna sigana langkung gampang ngagaduhan resolusi luhur sareng browser anu sanés salian ti IE. Abdi hoyong ningali naon résolusi layar avg dina colts.com nyaéta… Abdi hoyong jauh tina desiging 800x sareng nganggo 1024x salaku dasar kuring

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.