FollowUpThen: Panginget Email Gratis sareng Gampang

tuturkeun teras

Abdi resep ngabagi sababaraha alat produktivitas anu kuring anggo pikeun ngatur arus masuk email. Sataun katukang, kuring nyarankeun (sareng masih nganggo) Evercontact anu nganalisis tanda tangan email pikeun ngapdet detil kontak. Ampir dua taun ka pengker, kuring dibagikeun Unroll.me - sistem anu hébat kuring masih nganggo anu ngumpulkeun sareng ngempelkeun email kana hiji email kanggo ngirangan sora.

Dinten ayeuna, kuring ngabagi FollowUpThen. Ieu conto anu hadé kumaha kuring ngagunakeunana. Kami nuju damel sareng prospek atanapi klién sareng aranjeunna ngirimkeun email ka kuring sareng ngawartosan yén aranjeunna hoyong hubungan sareng kuring tapi aranjeunna bakal ka luar kota atanapi ngarengsekeun proyek. Aranjeunna naroskeun naha kuring tiasa némpél basa dina sababaraha minggu.

Henteu masalah, kuring neraskeun email ka 2minggu@followupthen.com. FollowUpThen teras ngajadwalkeun email kanggo uih deui ka kuring 2 minggu ka hareup. Teu aya panginget setting dina kalénder kuring atanapi nambihan tugas sanés kana daptar tugas kuring ... ngan 2 detik kanggo neraskeun email.

FollowUpThen malah ngajantenkeun saderhana ku ngaréspon pendaptaran awal anjeun ku email Balas Kana Sadaya anu nambihan email anu paling umum anu anjeun bakal anggo. Ku cara ieu aranjeunna nyebarkeun dina otomatis anjeun dina klien email anjeun!

Pikeun ngamimitian nganggo FollowUpThen, kantun nyusun email sareng kalebet [iraha waé] @ followupthen.com dina bidang CC, BCC atanapi TO tina email anjeun.

Unggal metoda rada benten:

  • BCC Anjeun nampi susulan perkawis email, tapi FollowUpThen moal surélék ka anu nampi aslina.
  • TO Ngirim email ka diri anjeun anu bakal datang.
  • CC Jadwalkeun panginget pikeun anjeun sareng anu nampi.

Anjeun ogé tiasa login kana situsna sareng ningali panginget anu ngantosan anjeun! Upami anjeun hoyong integrasi almenak, panginget SMS, deteksi réspon atanapi hoyong nyetél hiji tim, FollowUpThen nyayogikeun sababaraha paket upsell anu terjangkau.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.