Pikeun Usaha, Média Anyar TEU Gampang

henteu-sa-gampang-kancing.pngMédia sosial gampang. Optimisasi mesin pencari gampang. Blogging gampang.

Eureun nyariosna. Éta henteu leres. Téknologi matak pikasieuneun. Perusahaan konvensional bajoang sareng ngamangpaatkeun téknologi sareng saluran anu langkung énggal pikeun kéngingkeun hasil anu positip. Seueur anu ngantunkeun atanapi nyingkahan éta sadayana. Online, milarian sareng média sosial henteu kirang pikasieuneun.

Twitter saderhana, leres? Sakumaha sesah na pikeun ngetik 140 karakter? Éta henteu ... kacuali anjeun kaiket dina damel sareng sababaraha tanggung jawab anu sanés, dina tekenan pikeun nganteurkeun hasil nalika resesi ieu, sareng hoyong nyampur tweet anu saé kalayan sababaraha pelacakan anu séhat pikeun ngajalankeun pangunjung ka situs anjeun pikeun ngarobih palanggan. Sareng ngalakukeun éta sadayana tanpa ngasingkeun ieu sareng ngalakukeun ruksakna mérek anjeun.

Optimisasi gampang, leres? Ngan milari kecap konci sareng balikeun deui sajumlah kali. Pasti… kacuali anjeun leres-leres bersaing pikeun kecap konci - teras SEO jauh leuwih hésé.

Mayar per klik saderhana. Atur anggaran teras pencét go. Sareng teras ngajalankeun anggaran anjeun garing tanpa kéngingkeun konversi. Ningkatkeun skor kualitas iklan, nyetél seruan kanggo aksi, nargétkeun kontén anjeun, ngajadwalkeun iklan anjeun, ngagagas strategi kata konci négatip, sareng ngaoptimalkeun halaman badarat anjeun henteu gampang éta.

Blogging mangrupikeun jajan. Pasang WordPress dina akun $ 6 hosting sareng nyerat kontén unggal dinten. Optimalkeun téma anjeun. Optimalkeun unggal tulisan. Ngamajukeun blog. Sindikasi eusina. Unggal dinten nyerat ngeunaan produk, jasa sareng konsumén anu sami. Saban dinten ngajantenkeun kontén euyeub pikeun milarian, narik pikeun anu datang, sareng narik prospek kana penjualan. Dinten 1 gampang. Dinten 180… henteu gampang pisan.

Kami nuju damel sareng palanggan ayeuna anu parantos nyéépkeun ratusan rébu dolar dina média tradisional, kalayan hasil anu goréng pisan, tapi henteu pernah nanem modal pinuh dina strategi online kusabab sababaraha alesan. Mimiti, aranjeunna henteu ngagaduhan keahlian internal pikeun lengkep ngahartikeun sareng ngaéksekusi strategi anu unggul. Kadua, aranjeunna henteu ganggu nyéwa konsultan sabab sadayana nyatakeun yén éta gampang. Aranjeunna ngalakukeun upaya satengah parit sareng henteu kéngingkeun hasil ... ngarah balik ka média tradisional.

Kasempetan pikeun aranjeunna luar biasa, tapi aranjeunna parantos kaganggu ku maca tulisan saatos tulisan ngeunaan kumaha gampangna hal-hal. Éta henteu gampang, dulur! Dina klien khusus ieu, kuring sigana bakal damel sareng henteu kirang ti 5 firma anu béda… teguh manajemén bayar per klik, firma optimasi mesin pencari, ahli strategi kontén, perusahaan mérek sareng grafis, sareng ngagunakeun strategi kuring sorangan pikeun milarian sareng média sosial sareng aranjeunna. Strategi anu kuat yén urang gaduh waktos minimal pikeun ngembangkeun, ngaéksekusi, sareng ngawitan ngukur hasilna. Upami urang henteu tiasa kéngingkeun biaya per caket dina 6 dugi 9 bulan, urang bakal kaleungitan klién.

Éta henteu gampang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.