Dummies: Rujukan pikeun Sésa Urang!

douglas-karr-dummies.pngMinggu kamari aya tuang siang Indy Christian Geeks di abdi warung kopi karesep. Nalika tuang siang, kuring ngagaduhan kado istiméwa anu dikirimkeun ti dulur anu saé Wiley Publishing (ogé di dieu di Indianapolis!). Budak lalaki senang ... némbak sababaraha poto sareng unggah kana Twitter dina sababaraha menit kalayan judul anu hébat sapertos, "Rahasia parantos Kaluar!".

Kidding kumisan, Wiley leres-leres ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina industri penerbitan sareng Dummies mérek. Ku terang-terang bungkusan sareng mérek buku-buku na pikeun Dummies, aranjeunna sanggup langsung ngungkulan kahariwang masarakat kana mata pelajaran anu aranjeunna nyerat. Dummies ayeuna gaduh langkung ti 150 juta buku anu dicetak sareng langkung ti 1,400 judul. Dummies mangrupikeun mérek rujukan laris sadunya.

Merk Dummies henteu lirén dina logo ... gaya nyeratna buku-buku mangrupikeun paguneman, konsistén sareng pikaresepeun. Buku-bukuna tiasa gampang dibalikkeun pikeun milarian daptar cek anu pas, atanapi tiasa dibaca ti sampeu dugi ka tutup. Dina nyarios sareng Wiley, aranjeunna leres-leres ngagaduhan panerbitan dugi ka élmu!

Pamasaran TwitterAbdi nyarios sareng Kyle Lacy, panulis Dummies Twitter Marketing mendatang pikeun Dummies sareng cenah éta mangrupikeun pangalaman anu luar biasa dina nulis buku. Kyle nyarioskeun yén tim éditor ngadukung, épisién, sareng gancang pikeun kontén na janten bentukna.

Dummies parantos ngalegaan, kalayan rujukan online komo Buletin Dummies! Anjeun tiasa néwak aranjeunna Twitter, Facebook jeung Youtube, ogé! Parios situsna - aya seueur Bahan di dinya. Kuring mendakan tutorial sakedik ieu ngeunaan Cara Nyiptakeun Halaman Facebook pikeun bisnis anjeun.

Buka parios di Dummies situs sareng milarian ... anjeun bakal reuwas kana naon anu anjeun mendakan. Kuring mendakan sadayana tina kéngingkeun langkung seueur serat dina diet anjeun dugi ka Wilderness Survival (panginten aya sababaraha tindih di ditu!).

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.