Kumaha ngajadikeun otomatis alur kerja pamasaran anjeun pikeun ningkat produktivitas

bentuk wéb online

Naha anjeun berjuang pikeun naekeun produktivitas di bisnis anjeun? Upami kitu, anjeun henteu nyalira. ServiceNow ngalaporkeun yén manajer ayeuna nyéépkeun kasarna 40 persén minggu damel kana tugas administrasi-hartosna aranjeunna gaduh langkung ti satengah minggu kanggo pokus kana padamel strategis anu penting.

Warta anu saéna nyaéta aya solusina: automation workflow. Dalapan puluh genep persén manajer percaya prosés kerja otomatis bakal ningkatkeun produktivitasna. Sareng 55 persén pagawé gumbira ngeunaan prospek sistem otomatis ngagantikeun padamelan repetitive.

Upami anjeun hoyong ngaluncurkeun strategi automation workflow anjeun, pertimbangkeun nyoko kana solusi formulir online serbaguna. Bentuk online mangrupikeun alat anu saé pikeun épisién ngatur transaksi digital, sareng éta tiasa ngabantosan unggal departemen di perusahaan anjeun ngahapus pancén anu pikasieuneun tina alur kerja na.

Tim pamasaran utamina tiasa nguntungkeun tina ngagunakeun téknologi formulir online pikeun nyiptakeun prosés streamline. Ieu sababaraha cara penting bentuk online tiasa ningkatkeun aliran pamasaran pikeun ningkat produktivitas:

# 1: Ngahémat Waktos dina Desain Wangun Brand

Merek mangrupikeun bagian ageung tina pamasaran. Sadayana departemén pamasaran anjeun nempatkeun di payuneun konsumén — kalebet bentuk online — kedah cocog sareng tampilan sareng aran merek anjeun. Tapi nyiptakeun bentuk mérek ti mimiti tiasa janten waktos anu sesah.

Tulis tukang ngawangun online.

Alat formulir online tiasa ngabantosan departemen pamasaran anjeun gancang ngararancang sareng nyebarkeun bentuk mérek pikeun ngumpulkeun langkung seueur lead. Fungsi desain internal ngamungkinkeun tim anjeun nyetél warna sareng font bentuk sareng unggah logo anu henteu aya kanyaho coding! Anjeun malah tiasa nyisipkeun bentuk online kalayan lancar dina halaman wéb anjeun kalayan gampang.

Hoyong buktina ieu tiasa dianggo? Kamampuan mérek saderhana sareng bentuk anu tiasa dilebetkeun ditawarkeun ngalangkungan pembina formulir online dibantosan hiji paguron luhur ningkatkeun kunjungan kampus ku 45 persén sareng naekeun pendaptaran ku 70 persén ngan dina dua taun.

# 2: Gancang sareng Gampang Ngumpulkeun Pitunjuk Anu Mumpuni

Ngumpulkeun kalungguhan mumpuni pikeun bisnis mangrupikeun prioritas utama pikeun kaseueuran departemén pamasaran. Sareng nganggo pembina formulir online pikeun ngajadikeun otomatis prosés kumpulan timah tiasa épéktip pisan.

Kalayan alat formulir online, para pemasar tiasa nyiptakeun formulir pendaptaran acara, bentuk kontak, survey pelanggan, bentuk unduhan kontén, sareng seueur deui pikeun kumpulan lead anu gampang. Éta ogé tiasa nganggo formulir analytics pitur pikeun mendakan poténsial bottleneck dina bentuk sareng gancang ngadamel paningkatan pikeun naekeun tingkat konvérsi.

hiji agénsi pamasaran digital nempatkeun ieu pikeun uji coba sareng klién masarakat médis sareng ngabantosan klien ngumpulkeun sareng ngatur 1,100 sign-up di 90 nagara ngan dina 30 dinten. Agénsi ogé naékkeun tingkat konvérsi formulir sign-up ku 114 persén.

# 3: Nyiptakeun Hub Inpormasi Anu Diaksés pikeun Data Kalungguhan

Sakali data timah parantos dikumpulkeun, penting pikeun para pemasar (sareng perwakilan penjualan) ngagaduhan aksés gampang pikeun aranjeunna ngarah tiasa ngalacak sareng nganalisis kualitas lead sareng nuturkeun nalika diperyogikeun. Pembina formulir online tiasa nyederhanakeun prosés ieu.

Data anu dikumpulkeun ngalangkungan formulir online tiasa disimpen sareng ditingali dina basis data anu teratur, dibagi, ngamungkinkeun para pamasar sareng perwakilan penjualan tiasa ningali sareng ngalacak pendaptaran, patarosan, sareng petunjuk. Data ogé tiasa sacara otomatis dialungkeun ka alat sanés anu dianggo ku tim, sapertos sistem pamasaran email atanapi manajer hubungan pelanggan.

kacindekan

Nyampurnakeun alur kerja pamasaran anjeun ngalangkungan automasi prosés tiasa mangaruhan pisan kana produktivitas departemen. Ngagunakeun pembentuk formulir online pikeun gancang nyiptakeun bentuk mérek pikeun kumpulan kalungguhan épisién sareng pikeun ngatur data dina database anu tiasa diaksés tiasa ngahemat para pemasar sababaraha waktos anu serius. Sareng naekeun produktivitas tim pamasaran anjeun tiasa janten léngkah munggaran pikeun nyiptakeun operasi anu langkung épisién sareng suksés dina bisnis anjeun.

Statistik Wangun Wéb

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.