Otomatiskeun prosés Nyiptakeun PDF anjeun sareng WebMerge

tangkapan layar webmerge

Kuring nganjang sareng salah sahiji sponsor téknologi kami '(Formstack) klien kamari ngabahas integrasi anu lumayan ageung anu aranjeunna damel. Anu ngingetkeun kuring nyaéta yén maranéhna leres-leres mendakan seuseueurna integrasi réngsé sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan sumber daya pangwangunan pikeun stafna.

Bagéan ageung tina jasa aranjeunna gaduh formulir anu direngsekeun ku staf penjualan, prospek atanapi konsumén. Hasil akhirna mangrupikeun PDF khusus anu kedah leres dieusian sareng dikirimkeun sacara éléktronik ka perusahaan pasanganna. Aranjeunna ngalaksanakeun ieu sacara gampang ngagunakeun Formstack sareng WebMerge. AntawisFormstack Antarmuka pangguna saderhana pikeun ngembangkeun angket ... sareng kamampuan WebMerge pikeun memetakan data éta sareng ngaluarkeun PDF… sistem damelna teu sampurna.

jeungFormstack Integrasi WebMerge anjeun tiasa ngadamel dokumén PDF tina kintunan formulir, ngirim bewara email anu tiasa disesuaikan, sareng sacara otomatis surélék dokumén PDF anu réngsé. Ieu mangrupikeun integrasi anu kuat anu tiasa ngamungkinkeun usaha pikeun gampang nyiptakeun tiket acara, kontrak, perjanjian kerja ... anjeun namina!

Otomatiskeun prosés nyiptakeun dokumen anjeun ku otomatis ngahasilkeun dokumén PDF tina kiriman formulir anjeun. Setup gancang sareng gampang.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.