Wangun Wangun sareng FormS Spring

Tulisan dinten ieu asalna ti babaturan sareng Tamu Blogger, Ade Olonoh:

Upami anjeun damel padamelan online, anjeun panginten milari alat pikeun ngabantosan anjeun ngawangun formulir online. Upami anjeun blogger, panginten éta sabab anjeun milari anu langkung maju tibatan anu anjeun tiasa kéngingkeun tina formulir umpan balik anu biasa.

Upami anjeun pamasar, anjeun panginten atos janten repot pikeun nyayogikeun formulir pikeun ngumpulkeun éntri kontes, atanapi anjeun parantos berjuang nyobian kéngingkeun sababaraha nilai tina ratusan atanapi rébuan email dina koropak anjeun anu sumping salaku hasil tina kampanye online anu suksés. Ngaku: sanaos anjeun ahli HTML, anjeun benci padamelan damel pikeun ngawangun bentuk.

Forms springAbdi hoyong ngenalkeun anjeun FormS spring, alat anu saé anu ngamungkinkeun para pangguna tina sagala tingkat kaparigelan gampang ngawangun bentuk online, sareng ngabantosan anjeun langkung saé ngatur pangiriman anu anjeun candak ti palanggan. Éta mimitina diawalan dina awal taun 2006, tapi dileupaskeun versi 2.0 minggu ieu anu kalebet sakumpulan fitur kerén anu matak katingali pisan.

Kaéndahan FormSpring nyaéta anjeun tiasa nyetél formulir kontak online, survey, atanapi formulir pendaptaran dina sababaraha menit tanpa nganggo HTML atanapi kode skrip. Anjeun panginten janten lega terang yén anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana bari henteu kedah nyauran batur ti IT.

Ieu tangkapan layar layar pembina bentuk - anjeun ngawangun formulir anjeun ku nyéred sareng muterna lapangan, sareng tiasa nilik naon bentuk bentuk anjeun sacara real waktos:

formbuilder.png

Nalika anjeun siap nganggo formulir anjeun, anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun tautan pikeun dikirim ka pangguna anjeun, atanapi grab salah sahiji garis kode HTML anu tiasa anjeun lebetkeun dina blog atanapi halaman wéb anjeun. Bagéan anu hébat ngeunaan ieu nyaéta anjeun tiasa leres-leres ngahijikeun bentuk anjeun dina desain anu aya, ngajaga mérek anjeun.

Anjeun tiasa nonton kiriman digulung ngalangkungan notifikasi email atanapi RSS feed. Sareng pas anjeun siap ngolah hasilna anjeun tiasa ngaunduh spreadsheet Excel anu ngandung kintunan, atanapi ngimpor data éta kana sistem database atanapi CRM.

Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa ngadamel akun gratis anu nyayogikeun kaseueuran fungsina. Upami anjeun milari sababaraha panggunaan anu beurat, rencana anu dibayar mimitian ti $ 5 / bulan kalayan henteu aya kontrak atanapi biaya pangaturan.

Coba éta demo lengkep, baca langkung seueur ngeunaan sadayana Fitur, atawa daptar pikeun akun gratis éta.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nalika kuring maca judulna, kuring panginten éta konsép yén situs bakal ngabantosan batur nyiptakeun formulir pikeun dianggo dina situsna. Éta ngajantenkeun kuring bungah, sabab aya sababaraha jalma anu kuring badé ngirimkeun tautan, pikeun panggunaan pribadi.

    Pikeun aplikasi bisnis, upami abdi bade nganggo layanan pikeun nyieun formulir, Abdi hoyong eta nyieun formulir, coding, sarta masihan kuring parentah tentang kumaha carana sangkan eta dianggo dina situs abdi, ngagunakeun server abdi.

    Dina bisnis, sakali informasi naon sits on server lian ti anjeun sorangan, utamana pikeun formulir - sarta formulir kontak?!?! aduh! - teu kasempetan kuring bakal ngantep eta diuk dina server parusahaan sejen. Lamun parusahaan nu balik beuteung-up sapeuting (pikir nu parusahaan VoIP panganyarna nu mareuman layanan dina sakabéh konsumén na tanpa peringatan), anjeun leungit sagalana.

    Henteu nuhun. Lima dolar sabulan henteu seueur, tapi kuring gaduh sababaraha pakét hosting sareng biaya median pakét éta $ 19 per bulan. Pikeun $19 éta, kuring kéngingkeun genep nami domain gratis, langkung ti 300 gigs rohangan, formulir, sareng sagala jinis alat-alat sanés (paling kuring henteu nyabak), sareng alias email anu henteu terbatas sareng 2,000 alamat email. Tambahkeun deui 1,000 pikeun gigireun nanaon.

    Coding formulir teu hésé. Usaha, khususna, kedah linglung ngeunaan ngamungkinkeun saha waé sanés jalma-jalma sorangan gaduh kadali inpormasina. Upami server FormSpring diretas, perusahaan éta kaleungitan palanggan. Ngalangkungan artos sareng nyarios, "Panyadia kami pikeun bentuk kontak éta ..." mangrupikeun alesan anu goréng.

    Hatur nuhun, tapi kuring bakal kode formulir kuring jeung nyieun eta bounce off server kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.