Pidéo: Wangun Wéb sareng Halaman Badarat kalayan Formstack

formstack

Pidéo Tech Marketing bulan ieu sareng formstack. formstack ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu saderhana anu ngamungkinkeun perusahaan mana waé ngawangun sareng nyebarkeun bentuk sareng halaman badarat. formstack ogé ngagaduhan seueur integrasi - ti propaider ladén email dugi ka gateway pembayaran.

[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = zUo9gSoLkNk]

Formstack diluncurkeun dina Maret 2006 sareng parantos gancang tumuh pikeun ngitung konsumén di 110 nagara di dunya. Kalayan jutaan kiriman anu ditampi, formstack tiasa nyumponan sarat tina lingkungan anu paling nuntut kalebet Fortune 500, usaha alit, nirlaba, pendidikan sareng panggunaan pamaréntah. Misi aranjeunna pikeun nyayogikeun jasa anu ngamungkinkeun saha waé gampang nyiptakeun bentuk anu kuat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.