Opat pasatujuan

Wengi ayeuna kuring ngobrol sareng rerencangan, Jules. Jules masihan sababaraha hikmah tina buku, The Four Agreements, ku Don Miguel Ruiz & Don Jose Luis Ruiz.

Sapertos seueur naséhat, éta lumayan dasar, tapi sesah pikeun dilaksanakeun. Kahirupan sadidinten urang sigana ngadorong kamampuan urang pikeun ngajaga hal-hal sapertos kieu luhur pikiran. Sugan kusabab éta ngan opat, urang tiasa ngahontal éta, sanajan!

1. Kudu Sampurna Kalayan Kecap Anjeun

Nyarios kalayan integritas. Ucapkeun naon anu anjeun hartosna. Cegah tina ngagunakeun kecap pikeun nyarios ngalawan diri sorangan atanapi ngagosip batur. Anggo kakuatan kecap anjeun dina arah bebeneran sareng cinta.

2. Entong Nyandak Naon-naon Pribadi

Nanaon batur henteu kusabab anjeun. Naon anu diucapkeun sareng dilakukeun ku batur mangrupikeun proyéksi tina kanyataan sorangan, impianana sorangan. Nalika anjeun kebal tina pendapat sareng tindakan batur, anjeun moal janten korban kasangsaraan anu teu diperyogikeun.

3. Entong Ngalakukeun Asumsi

Milari kawani pikeun nanyakeun sareng nganyatakeun naon anu anjeun pikahoyong. Komunikasi sareng batur salaku écés ku anjeun pikeun nyingkahan salah paham, sedih, sareng drama. Kalayan ngan saukur hiji perjanjian ieu, anjeun tiasa leres-leres ngarobah kahirupan anjeun.

4. Salawasna Laksanakeun Anu Anjeun Terbaik

Anu pangsaéna anjeun bakal robih ti waktos ka waktos; éta bakal béda nalika anjeun séhat tibatan gering. Dina kaayaan naon waé, kantun ngalakukeun anu pangsaéna, sareng anjeun bakal nyingkahan penilaian diri, nyiksa diri sareng kasieun.

Naséhat anu hebat. Sigana mah kuring ka handap # 1, # 4 ampir aya… # 2 Abdi henteu kunanaon, sabab kuring yakin sorangan. # 3 peryogi damel! Hatur nuhun ka Jules pikeun ngalirkeun ieu! Abdi gaduh padamelan anu kedah dilakukeun.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug. Hurungna sapertos buku anu pikaresepeun. Dupi anjeun parantos maca? Patut harga panarimaan atanapi naha anjeun nyimpulkeun permata ti dieu di pos anjeun?

    Pasti opat atribut pikeun diperjuangkeun. Sareng, teras langsung hubungan sareng blogging.

    • 3

      Kuring parantos maca buku ieu sababaraha kali sareng éta hirup ngarobah anu mimiti, hirup mastikeun unggal waktos sanés. Sedengkeun prinsipna saderhana, pikeun leres-leres dilaksanakeun (sacara jero) dina kahirupan pribadi sareng propésional urang peryogi disiplin sareng kahoyong teras-terasan nuju ningkatkeun diri. Ayeuna, nalika kuring pastina langkung merhatoskeun sisi pribadi sareng blog ieu Doug alamatna sisi kahirupan anu langkung propésional / téknis, bunderan pangaruh urang sakumaha hébat anu urang pikahoyong. Opat kasapukan diperluas dina buku sareng éta ngajelaskeun hartos anu langkung jero pikeun tiap perjanjian.

      Mimiti buku nyeret sakedik, tapi saatos janten "daging" na, kuring ditransper… teras dirobih. Upami sadayana tiasa nerapkeun prinsip ieu, urang ngalakukeunana ngarobah dunya.

    • 4

      Éta pasti dina daptar pondok kuring pikeun buku anu tiasa dibaca, Dawud! Kuring henteu pernah mikirkeun blogging (duh!), Tapi anjeun leres pisan - éta nasihat anu hadé pikeun blogger!

  3. 5
    • 6

      Leres pisan ieu sesah pisan. Éta panginten ngabantosan ku cara kieu. Teu aya anu tiasa ngajantenkeun anjeun janten naon waé anu henteu. Janten, upami anjeun nyauran nami-nami atanapi ngawartosan anu goréng ngeunaan diri kuring, éta leres-leres henteu kedah aya hubunganana sareng kumaha kuring ningali diri - Upami kuring aman ka jalma kuring. Di dinya aya masalahna. Kami ngantep persépsi anu sanés ngeunaan urang mangaruhan kana cara urang nganggap diri urang sorangan, daripada ngan ukur narima diri sorangan atawa ngarobah hal-hal anu urang teu resep ngan saukur b / c anu urang pikahoyong. Naon anu anjeun percanten biasana ngahasilkeun. Pikirkeun hal anu positip ngeunaan diri anjeun sareng anjeun bakal resep ka diri anjeun sorangan; pikir hal négatip sareng anjeun moal resep sorangan.

      Leres, kuring dituduh janten Pollyanna'ish ...... tapi éta mangrupikeun faktor anu ngabimbing dina kahirupan kuring sareng anu ngalayanan kuring kalayan hadé, khususna ayeuna. 🙂

      • 7

        nasihat hébat jule 🙂

        hatur nuhun pisan !

        Nyarios hal-hal anu goréng dina internét kawilang gampang. Cukup ketik naon waé anu anjeun pikahoyong dina kotak komentar… ..

        Jalma-jalma bahkan henteu mikirkeun kumaha pangaruhna kana blogger…. 🙁

        "Pikirkeun hal anu positip ngeunaan diri anjeun sareng anjeun bakal resep ka diri anjeun; pikir hal-hal négatip sareng anjeun moal resep ka diri anjeun. "

        Kuring pastina bakal nuturkeun naséhat anjeun 🙂

  4. 8

    Kuring henteu tiasa nyarankeun buku ieu cekap - éta gampang dibaca, sareng pantes dibaca deui ti jaman ka jaman pikeun pikiran anjeun balik lempeng. Buku ieu dipasihkeun ka kuring sababaraha taun ka pengker nalika kuring nuju ngalangkungan "tambalan kasar" sareng éta ngabantosan kuring angkat deui. # 2 Entong Ngala Naon-naon Pribadi parantos pangaruh pisan ka kuring ku ngabantosan rasa diri kuring.

    Rekomendasi anu saé, Doug!

    Manuk Marty
    Manuk liar Unlimited
    http://www.wbu.com

  5. 9

    Sabenerna upami anjeun ngalanggar perjanjian # 2 atanapi # 3 anjeun ogé henteu janten sampurna sareng Kecap anjeun (perjanjian # 1).

    Upami anjeun nyandak hiji hal sacara pribadi maka anjeun nuju ngadamel éksprési anu bertentangan sareng diri anjeun sacara émosional. Ieu henteu janten sampurna. Upami anjeun ngadamel (nyiptakeun dina pikiran anjeun) asumsi anu nyababkeun henteu sasarengan maka anjeun ogé henteu sampurna.

    Ungkapan kecap anjeun anu teu sampurna ogé ngabutuhkeun anjeun pikeun ngajantenkeun asumsi sacara teu sampurna, sareng anjeun henteu ngadamel ungkapan anu nyababkeun anjeun nyandak hal sacara pribadi.

    Mimiti maca katémbong yén Being Impeccable langkung gampang tibatan anu sanés. Nalika anjeun diajar poin-poin anu langkung saé anjeun terang yén perjanjian hirup # 2,3, sareng 4 ngakibatkeun anjeun ngahontal Impeccability.

    Langkung lengkep ngeunaan ieu di http://pathwaytohappiness.com/happiness/2007/01/19/be-impeccable-with-your-word/

    Sing salamet,

    Gary

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.