Opat Laku Komunikasi Terbaik pikeun Startup Tech

Depositphotos 14159299 s

Ngagabungkeun sababaraha internal sareng éksternal prakték pangalusna komunikasi bakal nyayogikeun yayasan anu kokoh kanggo kamekaran kahareup.

  1. Ngenalkeun nilai Hubungan Masyarakat - Kecap lisan sareng tweeting ngahasilkeun minat sareng mangrupikeun bagian kritis pikeun ngahutbah pembeli tech ayeuna. Tapi program PR tradisional ngagaduhan aksés ka analis sareng éditor anu gaduh pamiarsa anu siap sareng satia. Nalika éditor ngéngkol atanapi nyerat tulisan dina perusahaan anjeun, panginten aya rébuan dugi ka puluhan rébu anu bakal ningali éta. Analis industri sareng éditor ogé ngagaduhan reputasi salaku ahli anu objektif. Ngagaduhan validasi ti pihak katilu pikeun solusi anjeun langkung beurat tibatan dukungan diri. Kalebet pembimbing pers anu ngagaduhan pangalaman dina séktor produk anjeun. Ngungkit pangalamanana sareng dikenalkeun ka para ahli anu ngaliput produk anu sami sareng anjeun. Pangaruh pangaruh ieu sareng apdet ngeunaan traction pasar, inovasi téknologi sareng olahtalatah anu aya hubunganana sareng tren industri. Narékahan pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng pers sareng kéngingkeun pamahaman naon anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun kontén publikasi.
  2. Nguji pesen perusahaan anjeun ngalawan sudut pandang sareng panilitian éksternal - Entong inuman koolaid sareng ambing nampi pandangan manajemén anjeun ngeunaan dunya. Nampi rétorika internal anu ngajangjikeun produk anjeun janten "anu pangpayunna, unik, pangsaéna, sareng konsumén dijejeran mésér" sigana moal cocog sareng kanyataan sareng kedah diuji. Sanaos dosis optimismis anu séhat nyaéta naon anu dimaksud pamasaran, ulah maliré naon deui anu kajantenan di pasar. Jujur. Upami anjeun sanés anu munggaran sareng anu pangsaéna - tong ngawangun éta kana nada emas anjeun. (Ogé mangrupikeun perhatosan: Ati-ati teu nganggo seueur teuing akronim sareng kecap konci.) Batesan superlatif - internal sareng éksternal. Bulletproof olahtalatah anjeun sareng analis industri sareng ahli anu akrab sareng persaingan anjeun sareng pasar anu anjeun mainkeun. Unggal produk atanapi jasa ngagaduhan pesaing sababaraha jinis- perusahaan moal tiasa janten pamimpin dina kategori hiji. Manajemén tangtangan pikeun ngahasilkeun kanyataan, survey sareng proyéksi pikeun ngadukung kelangsungan roadmap produk. Tujuan umum nyaéta perusahaan janten suksés.
  3. Ajak komunikasi antara kelompok téknis sareng bisnis di organisasi anjeun - Sumberdaya dina ngamimitian manteng tapi hindari godaan pikeun ngasingkeun tim pamekaran produk anjeun ti jalma-jalma (ilaharna penjualan sareng pamasaran) anu ngobrol sareng konsumén ka payun anjeun. Pamekar téknis kadang-kadang ngembangkeun téknologi "keren" tanpa mastikeun yén gizmo pang anyarna mangrupikeun hal anu ku batur hoyong mayar. Téknolog anu ngembangkeun produk dina vakum tanpa fokus kana syarat pasar sareng kasempetan sigana bakal ngahasilkeun produk anu moal ngaluncurkeun perusahaan sapertos anu diarepkeun. Ajak eupan balik ti penjualan sareng pamasaran ka tim pamekaran sareng ngawaskeun tren industri pikeun nyaluyukeun roadmap produk sareng syarat ka hareup.
  4. Ngalengkepan padamel sareng alat anu pas diperyogikeun pikeun komunikasi sacara efektif dina jaman éléktronik - Komunikasi anu épéktip peryogi langkung ti telepon sélulér sareng akun email. Perusahaan kedah netepkeun kabijakan sareng standar pikeun rapat éléktronik, talatah instan sareng garis konperénsi. Ngalengkepan pagawé sareng perangkat lunak sareng perangkat keras anu diperyogikeun pikeun komunikasi anu lancar ngajantenkeun karyawan dijajarkeun sareng produktif. Pamakéan paket perangkat lunak rapat éléktronik (kumplit sareng inpormasi login) kedah sayogi pikeun sadayana anu ngajadwalkeun rapat. Garis konperénsi sareng kecap konci na pakait kedah dipikaterang sareng ngandung jalur lokal ka nagara-nagara anu rutin kalebet. Panungtung tapi teu saeutik kedah aya Repository digital dimana karyawan tiasa ngirim komunikasi internal sapertos diréktori perusahaan anu kalebet hartosna komunikasi pihak katilu sareng nomer sél. Atur standar sareng padoman pikeun komunikasi internal sareng éksternal. Peryogi telepon kanggo dipulangkeun sareng email anu direspon salaku bagian tina kawijakan anu tanggung jawab.

Nambahkeun prakték komunikasi pangsaéna ieu pikeun ngamimitian téknologi anjeun bakal ngabantosan pikeun mastikeun kasuksésan nalika tim anjeun tuwuh sareng nyanghareupan tantangan mindahkeun ideu sareng produk énggal dina pasaran.

One comment

  1. 1

    Pos anu hébat, Joy! Hatur nuhun pisan kana gabung na. Sababaraha jalma média anyar sacara total nganggap enteng kakuatan hubungan masarakat tapi kami parantos ningali éta dina aksi kalayan klien kami!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.