Opat Monster Mata

opat monster panon

Ieu pilem mandiri anu spektakuler sareng panginten masa depan panyebaran pilem. Éta langkung sasaran pikeun jalma sapertos putra abdi, tapi kuring tetep resep. Carita éta akurat ngagambarkeun sadaya kagok pikeun hubungan. Ieu sakedik edgy kadang-kadang, tapi sigana éta réalistis (sareng kuring parantos sepuh). Pesen anu aya dina bioskop tepat waktos sareng valid pikeun nonoman naon waé, mendakan diri sareng silih dina kahirupan anomna.

Sutradara ayeuna disponsoran ku Spout - unggal jalma anu daptar, Spout bakal masihan $ 1 kanggo ngabantuan mayar pilem éta. Ogé, éta website ngagaduhan toko dimana anjeun tiasa ngaunduh pilem, mesen dvd, kéngingkeun kaos, jsb.

Cuplikan pikeun Opat Monster Panon

Sakabéh pilem sayogi kanggo 1 minggu deui Youtube. Éta pilem anu saé - parios éta. Abdi hoyong ningali pilem sapertos kieu nyayogikeun panghasilan anu cekap pikeun sutradara pikeun neraskeun karyana. Naha éta mangrupikeun cara anu hadé pikeun pamasaran sareng ngadistribusikaeun pilem? Kuring henteu percanten anjeun bakal mendakan pilem anu kajujuran sareng réalisme Four Moned Monsters dina perusahaan produksi mainstream mana waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.