Foursquare Ngaluncurkeun Laporan Surélék Dina Laporan

4jajaran1

Statistik kami rada ipis, tapi kuring resep ningali laporan lokasi komprehensif ieu sumping ti Foursquare sababaraha menit ka pengker! Laporan éta nyayogikeun snapshot mingguan pikeun anu parantos ngariksa, naon jangkauanna, naha aranjeunna ngabagi check-in, sareng palanggan top. Tangtosna, aya ogé ajakan-to-aksi pikeun ngajalankeun sababaraha kampanye dina situs éta, ogé… janten Foursquare milari ningkatkeun pendapatanna. Kudos ka Foursquare tim, sanaos dina ngahasilkeun laporan éta duanana berharga pikeun klienna jeung anu tiasa ngasilkeun panghasilan nyalira.

laporan patempatan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.