Jalma Kaopat? Jalma Kalima? Jalma gramatikal sareng Pemasaran

jaringan sosial

Ieu panginten sanés mangrupikeun babandingan anu akurat, tapi kuring mikir ngeunaan pamasaran basis wéb ayeuna sareng ngagaduhan pamikiran. Kuring sering nyarioskeun kelemahan sareng halaman wéb anu ngan saukur 'tanda halaman'. Abdi nuju maca Paguneman Buligir: Kumaha Blog Ngarobih Cara Usaha Ngobrol sareng Palanggan sareng éta nyarioskeun masalah anu sami. Kuring mendakan kuring kaliru salaku lalaki salajengna - parantos ngawangun sababaraha situs anu henteu ngijinkeun seueur interaksi. Kuring nembé réngsé maca 'The Catcher in the Rye'. Gaya tulisan anu digunakeun ku Salinger pikaresepeun sabab éta pisan paguneman.

Nalika kami kasampak jalma gramatikal, panulis tiasa nyerat ngeunaan I, kami, anjeun, atanapi aranjeunna. Ieu katelah jalma "Mimiti", "Kadua" sareng "Katilu". Sangkaan kuring nyaéta pamasaran henteu pati béda. Seringna, kami mendakan situs wéb anu ditulis dina sudut pandang Jalma Pertama, Kadua, atanapi Katilu. Tapi, sapertos maca buku, éta sudut pandang cukup terbatas. Éta panulis nyarios ka anjeun, anu maca. Teu aya kasempetan pikeun anjeun pikeun naroskeun atanapi masihan tanggapan.

Kasempetan pikeun pamasaran digital sareng basis data nyaéta yén aranjeunna mangrupikeun jalma "Kaopat" atanapi "Kalima". Nyaéta, Jalma Kaopat bisa waé ngantep pamaca pikeun berinteraksi sareng panulis. Ieu tiasa janten koméntar kana blog, atanapi tiasa janten forum basis wéb, pamilarian internal anu kuat, bentuk umpan balik, sareng sajabana Hal ieu ngamungkinkeun komunikasi dua arah, pangalaman anu langkung euyeub.

"Jalma Kalima" nyandak undak deui. Kumaha upami ngamungkinkeun pamiarsa nyarios ka pamiarsa anu sanés. Kumaha upami anjeun ngantep konsumén Anjeun blog ngeunaan anjeun ngalangkungan halaman wéb? Resiko? Pasti, upami anjeun henteu ngupingkeun aranjeunna. Nalika anjeun henteu naroskeun eupan balik ti palanggan sareng parobihan dumasar kana eupan balik éta, anjeun kedah hariwang. Umpan balik sareng konsumén moal lami-lami!

Kuring bakal nangtang organisasi pikeun mastikeun yén usaha pamasaran aranjeunna dianggo sadaya di luhur:

  1. Ngobrol ngeunaan diri anjeun sorangan. (Urang)
  2. Ngobrol sareng prospek anjeun. (Anjeun)
  3. Ngobrol ngeunaan palanggan anjeun (Aranjeunna)
  4. Ngidinan palanggan anjeun nyarios sareng anjeun (Hei)
  5. Ngidinan palanggan / prospek anjeun pikeun silihobrol (Kuring).

Koméntar wilujeng sumping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.