Ebook Gratis: Pindah kana CRM Sosial

crm sosial pikeun dummies

crm sosial pikeun dummiesManajemén Hubungan Palanggan mangrupikeun konci pikeun kaseueuran organisasi, nyayogikeun aranjeunna intél palanggan sareng data anu diperyogikeun pikeun ngajaga hubungan anu saé sareng konsuménna. Nyusun média sosial di luhur kagiatan hubungan palanggan anjeun tiasa ngagancangkeun kinerja perusahaan anjeun sareng ngawangun hubungan anu langkung ketat - hasilna langkung seueur kasempetan pikeun komunikasi sareng klien di luar prosés formal sareng ngawangun komunitas.

Emailvision nembé ngaluarkeun CRM Sosial pikeun Dummies, ebook gratis anu bakal ngabantosan perusahaan ngartos bédana CRM sosial sareng CRM ogé kumaha ngungkit sosial dina usaha CRM maranéhna.

Tina buku: Média sosial sareng jaringan parantos ngarobah ékonomi global kana hal anu langkung siga pasar kota alit, dimana komunitas buzz, sanés pamasaran buzz, nangtoskeun naha usaha mekar atanapi gagal. CRM Sosial mangrupikeun réspon strategis pikeun lingkungan bisnis anu énggal. Kalayan CRM Sosial:

  • Fokusna nyaéta ngawangun komunitas sareng hubungan.
  • Ngaliwatan tempat-tempat sosial, kaasup Facebook sareng Twitter, konsumén gaduh sareng ngendalikeun paguneman.
  • Komunikasi mangrupikeun bisnis-ka-konsumen tapi ogé customer-to-customer sareng customer-to-prospek.
  • Palanggan kolaborasi sareng bisnis sacara langsung atanapi henteu langsung pikeun ningkatkeun produk, jasa, sareng pangalaman pelanggan.
  • Paguneman kirang resmi sareng langkung "nyata", ngalih tina merk nyarios ka panyatur masarakat.

Ebook nyayogikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun - tina ngawangun strategi, milih téknologi anu leres, kumaha ngungkit téknologi, ngalatih karyawan anjeun, ngukur hasil - dugi ka kumaha nyingkahan perangkap umum.
diagram crm sosial
Panyingkepan pinuh: Kuring ngagaduhan versi sateuacan édisi ebook sareng nyerat rekomendasi kanggo éta. Emailvisi ogé parantos janten palanggan tina DK New Media .

One comment

  1. 1

    artikel hébat! CRM sosial pasti aya dina up na up. Dupi anjeun kantos nguping GreenRope? Éta ngamungkinkeun anjeun ngatur CRM anjeun sareng anu sanés dina hiji dasbor.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.