Ékonomi Kaulinan Handphone Gratis

kaulinan mobile freemium

Perusahaan ngupayakeun ngembangkeun antar muka program aplikasi sareng aplikasi mobile anu muji jasa aranjeunna; Nanging, aplikasi hiburan gratis sering dipopohokeun salaku alternatif anu layak.

Modél bisnis freemium ngambil alih - diperkirakeun 65% pendapatan dihasilkeun ku 100 aplikasi paling luhur dina App Store, sareng perkiraan 72% tina total pendapatan App Store asalna tina kaulinan mobile freemium. Pembelian di-buruan sapertos kahirupan tambahan, kakuatan khusus, barang maya sareng personalisasi anu nyurung panghasilan. Ti GetElastic

Naon jenis kaulinan anu tiasa dimekarkeun perusahaan anjeun anu bakal ngahibur sareng ngalibetkeun pangguna sélulér, bari ngamungkinkeun anjeun komunikasi ka aranjeunna sacara épéktip ngeunaan produk atanapi jasa anjeun?

ékonomi tina aktip bébas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.