Biantara Gratis Teu Ngajaga Reputasi Anjeun

Screen Shot 2012 01 27 at PMN 7.12.23

Sam Montgomery mangrupikeun anu maca Martech Zone sareng ngahubungi kuring ngeunaan carita ngeunaan bakat maén bal ngora anu namina Yuri Wright. Yuri aktip dirékrut ku Propinsi Michigan… dugi ka sababaraha urang maca tweet na. The tweets ditampilkeun dina Chat Sports sareng henteu aman pikeun dianggo (NSFW) ... ngan ukur terang yén aranjeunna geulis buligir.

Yuri Wright, bintang 4 CB ti New Jersey, sakali waé badé angkat ka Michigan di kelas 2012. Baheula bulan ieu, staf pelatih Michigan ngintip langkung jero kana prospek saatos alumnus prihatin ngirimkeun tweaks sakola anu ditulis yén Yuri parantos dipasang dina akun Twitter na anu duanana henteu tiasa ditampi sacara ras sareng séksual.

Kuring saéstuna nyarios di sababaraha paguron luhur ngeunaan ieu sareng ngawartoskeun ka murid éta sakabehna aranjeunna nuju ngarekam dina média sosial ayeuna mangrupikeun hal anu bakal mangaruhan prospek padamelan na di jalan. Sababaraha kaget, seueur anu nyangka éta henteu adil ... tapi nyatana saha Rekrutmen Michigan mangrupikeun cerminan langsung ti universitasna.

Michigan milih tindakan anu saluyu dumasar kana kaayaan. Kuring yakin Mr. Wright diajar pelajaran anu sesah ogé. Kuring yakin éta ngan ukur mouthing pikeun nyetak sababaraha poin sareng pengikutna sareng sababaraha seuri. Upami anjeunna pelawak, anjeunna henteu kunanaon ... tapi kumargi anjeunna mangrupikeun perekrutan Universitas anu gaduh pisibilitas anu luhur, ieu anu kajantenan.

Unggal kagiatan anu anjeun lakukeun sacara online ngagaduhan akibat. Éta sababna leres-leres henteu aya anu sapertos transparansi… Langkungna kabeurangan. Kuring henteu jalan kaluar pikeun nyigeung jalma online, tapi bahkan kuring kaleungitan pengikut ti jaman ka jaman anu teu paduli pikeun rasa humor kuring.

kaleungitan pengikut

Nalika kuring tweet hal anu risque, abdi henteu ngan ukur résiko pikeun pengikut, abdi ogé mempertaruhkeun sponsor blog kuring sareng klien ti kuring agénsi pamasaran asup. Henteu aya jalan kuring tiasa transparan pisan! Abdi resep guyonan warna-warni ... beuki teu leres sacara politis, beuki hésé kuring biasana seuri. Éta ngan ukur pamanggih kuring, tapi kanyataan yén sadaya jelema seueur pisan teuing ayeuna-ayeuna pikasieuneun - utamina nalika kahirupan urang maénkeun online.

Kuring tiasa hirup kalayan kanyataan yén kuring kaleungitan pengikut sareng, panginten anu maca, tapi masih ngaganggu kuring. Éta kaganggu kuring yén aya batur di luar sana anu kuring pikir kuring jalma anu sanés kuring. Tapi kuring kedah nempatkeunana di tukangeun kuring sareng ngaléngkah. Abdi henteu sampurna, kuring bakal lésot sakali-sakali. Sareng… sababaraha urang ngan saukur teu resep ka kuring. Éta ngan ukur kanyataan anu saderhana.

Tapi kuring baruntung… Karir kuring henteu ngamimitian. Abdi sanés perékrut atanapi padamel saha waé. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun dimana kuring bakal aya dina kahirupan upami aya gambar Facebook, Twitter - atanapi langkung parah - Youtube nalika kuring nonoman. Abdi sadayana kaluar tina kontrol. Abdi sigana nuju damel kuli di tempat sanés!

Naha anjeunna ngagaduhan kasempetan kadua? Leres… urang sadayana. Untungna anjeunna ngagaduhan salah sawaktos CU ngajemput anjeunna:

Kuring ngalakukeun kasalahan ageung, "saur Wright. "Kuring pasti diajar pelajaran anu berharga, sareng kuring janji moal aya anu sapertos éta bakal kajadian deui. Saha waé anu terang kuring terang éta sanés karakter aslina kuring atanapi saha saleresna kuring. Abdi henteu badé linggih di dieu sareng nyobian sareng alesan pikeun naon anu kuring lakukeun. Kuring ngan ukur bakal janten lalaki sareng nyarios yén kuring salah sareng kuring diajar tina éta.

Saha anu terang ... dina hiji dinten anjeun panginten peryogi kasempetan anu sanés, ogé. Hayu urang henteu ngalakukeun nanaon gélo di ditu, dulur! Jalma-jalma nonton… sareng seueur anu henteu gaduh rasa humor.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.