URL Seger: Bersihkeun URL Anjeun Pikeun Babagi

Depositphotos 18643997 s

Jalma-jalma saé di Wistia parantos ngembangkeun skrip cross-browser anu disebat URL seger anu anjeun tiasa lebetkeun kana situs anjeun anu ngaleungitkeun sadaya pelacakan kampanye luar sareng kode querystring anu henteu perlu tina URL anjeun. Ieu alat anu saé kusabab éta hartosna yén kode kampanye anjeun moal dianggo deui salaku jalma ngabagi tautan kana situs anjeun.

Salaku conto, upami anjeun gaduh kampanye email kalayan querystring kampanye anjeun ... sareng salah sahiji panarima anjeun ngabagi tautan ngalangkungan média sosial, ayeuna sakumpulan jalma badé sumping kana situs anjeun sareng atribusi nyaéta pikeun kampanye email, sanés média sosial.

Pikeun nambihan skrip kana situs anjeun, cukup tambihan tag skrip ieu sateuacan tag:


Naskah ayeuna tiasa dianggo sareng Google Analytics, Pardot, Hubspot, Clicky sareng Analytics.js (Segment.io). Hatur nuhun khusus kanggo Jason di Bnpositif pikeun tip na!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.