Freshcaller: Sistem Telepon Virtual pikeun Tim Jualan Jauh

Sistem Telepon Virtual Freshcaller pikeun Penjualan

Sedengkeun tim penjualan jauh parantos dipopulerkeun ku perusahaan, pandemi sareng lockdowns ngagéser tim penjualan modéren pikeun damel ti bumi. Sedengkeun tungtung lockdowns tiasa ngalihkeun sababaraha ka tim pikeun ngalih deui ka kantor, kuring henteu yakin seuseueurna perusahaan bakal butuh pamindahan éta. Biaya anu teu diperyogikeun di kantor penjualan di pusat kota ngan saukur henteu ngagaduhan pangasilan dina investasi anu pernah dilakukeun ... khususon ayeuna perusahaan-perusahaan pikaresepeun sareng padamel anu damel ti bumi.

Sedengkeun hiji aspek anu melonjak dina kamekaran nyaéta konferensi video, kabutuhan anu sanés pikeun tim penjualan jauh nyaéta sistem manajemén telepon. Tim penjualan jarak jauh peryogi sababaraha fitur telepon nalika damel ti bumi:

  • Nyauran Masking - Kamampuh nelepon telepon kaluar sareng panelepon ID anu ngagambarkeun perusahaan, sanés nomer pribadi tina wawakil penjualan.
  • Pangimeutan Telepon - Kamampuh pikeun pelatih penjualan ngupingkeun telepon kaluar sareng nyayogikeun pitunjuk pikeun wawakil penjualanna pikeun ningkatkeun rapat penjualan.
  • Ngalaporkeun Telepon - Kamampuh pikeun kapamimpinan penjualan pikeun ngalacak volume telepon kaluar pikeun mastikeun yén wawakil penjualan produktif.

Freshcaller: Sistem Telepon pikeun Tim Penjualan

Nelepon anyar nyaéta sistem telepon virtual anu diwangun pikeun tim penjualan. Henteu ngan ukur ngagaduhan sagala fitur inti di luhur, tapi éta ogé sistem telepon anu kuat anu cocog pikeun tim jualan jauh anu nyandak inbound sareng nelepon telepon kaluar. Sareng Freshcaller sadayana tiasa dijalankeun tina telepon sélulér penjualan anjeun.

Nelepon anyar ngagaduhan fitur tambahan anu bakal ngajalankeun efisiensi pikeun tim penjualan anjeun:

  • Nomer Porting sareng akuisisi - Kirimkeun nomer anjeun ayeuna ka Freshcaller atanapi tambahkeun nomer lokal, internasional, bébas tol, atanapi kasombongan pikeun bisnis anjeun.
  • Nyauran Masking - Pasihan telepon anjeun keuna ku cara masking nomer bisnis anjeun sareng nomer pribadi anjeun.
  • Angka Ganda - Nyayogikeun reps anjeun sareng nomer dina unggal nagara anu aranjeunna targetkeun pikeun masihan kapercayaan pikeun neleponna.
  • Serelek Suratsora - Tambihkeun pesen anu tos dirékam dina klik tombol kana koropak kotak sora tina prospek anu teu tiasa ngiringan nelepon.
  • Ngawaskeun & kapal tongkang - Ngadangukeun paguneman anu lumangsung sareng ngiringan sauran kanggo nyayogikeun bantosan langsung ka rep anu berjuang nutup perjanjian.
  • Tagging Telepon - Peryogi perwakilan penjualan anjeun pikeun méré tag unggal telepon kalayan status telepon éta supaya anjeun tiasa ngawas épéktipitas sareng tahap prospek telepon.

tag panggero freshcaller

  • aplikasi mobile - Pasihan reps anjeun kamampuan pikeun ngajual ti lokasi mana waé anu dianggo ku aranjeunna, kalayan aplikasi Freshcaller aranjeunna tiasa nelepon sareng nelepon sareng nyiptakeun kalungguhan.
  • Peta Integrasi - Nyiptakeun kalungguhan atanapi nambihan telepon kana kalungguhan anu aya sareng Integrasi Freshcaller-Freshsales. Pastikeun yén unggal telepon asup kana akun CRM anjeun.
  • Telepon Rute pikeun Suratsora - Personalisasi salam suratsora anjeun, rute saatos jam-jam nelepon kana kotak sora, atanapi ngajadikeun otomatis muterna suratsora.
  • Siapkeun Jam Usaha Pamisah - Jalankeun pusat telepon anjeun dumasar kana waktos sareng dinten khusus anu cocog sareng bisnis anjeun. Anjeun tiasa teras ngarobih nalika anjeun skala.
  • Télépon Segmen kalayan Multi-Level IVR - Siapkeun sistem PBX anu lengkep fléksibel sareng kamampuan pikeun gampang ngalirkeun panggilan ka agén atanapi tim anjeun, dibarengan kamampuan ngalebetkeun pilihan mandiri.
  • Skala Up sareng Garis Dibagi - Bagikeun hiji nomer telepon di sababaraha pangguna, sareng jawab telepon anu asup tina telepon naon, dimana waé.
  • Nyiptakeun Liburan sareng Peraturan Routing - Tambihkeun daptar unik liburan pikeun unggal nomer telepon anu dipésér dina akun Freshcaller anjeun pikeun ngarencanakeun telepon anu ditampi salami liburan. Ngadamel sareng ngatur rencana peruteutan khusus pikeun ngatur telepon asup nalika liburan.
  • Siapkeun Salam Adat - Anggo kasempetan ieu pikeun ngarobih lagu ditahan, antrian, atanapi ngantosan waktos kanggo méréskeun produk, jasa, atanapi pengumuman énggal.
  • Maksimalkeun Tanggapan kalayan Antosan Antosan - Freshcaller sacara otomatis bakal ngantepkeun anu nelepon terang kana posisi aranjeunna dina antrian nalika aranjeunna ngantosan giliranana ngobrol sareng tim dukungan anjeun.
  • Blok Spam Telepon - Sacara otomatis nyegah panggilan spam sareng pegatkeun sambungan anu nelepon sapertos ti daérah anu khusus nyobian ngahubungi bisnis anjeun.
  • Telepon Jawaban dina Telepon SIP - Nampi telepon anjeun asup langsung kana alat SIP anjeun nalika masih tiasa nganggo dasbor Freshcaller kanggo transfer, catetan, sareng sajabana.
  • Telepon Deflect sareng Voicebots - Pemberdayaan bisnis anjeun pikeun masihan prospek anjeun pangalaman anu ngagumbirakeun ku waleran instan kana masalahna bahkan tanpa agén.
  • Ngajadikeun otomatis Distribusi Telepon Anjeun - Pikaresepeun prospek anjeun ku réspon gancang ku ngalirkeun telepon ka perwakilan penjualan anu leres.
  • Impor Anjog Anjeun - Upami anjeun ngagaduhan daptar lead, anjeun tiasa unggah sadayana sakaligus tibatan nyiptakeun unggal kontak nyalira sahingga ngahémat waktos anjeun.
  • Manajemén Antrian Telepon Épéktip - Nyiapkeun antrian telepon pikeun nampi panelepon ku cara streamline, ngadistribusikaeun beban telepon anjeun sami-sami, sareng nyiptakeun aturan rute dumasar antrian.
  • Automate Routing Telepon Anjeun - Nyiptakeun aturan pangarahan adat dumasar kana input ti sistem pihak katilu sapertos CRM atanapi Helpdesk anjeun.

Coba Freshcaller

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Nelepon anyar sareng anu ngagunakeun tautanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.