Freshchat: Obrolan, Multilingual, Obrolan Terpadu Sareng Chatbot Kanggo Loka Anjeun

Obrolan Terpadu Freshchat sareng Chatbot

Naha anjeun nyetir ngarah kana situs anjeun, ngiringan pembeli, atanapi nyayogikeun pangrojong pelanggan ... aranjeunna ngarep-ngarep dinten ayeuna yén unggal halaman wéb ngagaduhan kamampuan chat terintegrasi. Nalika éta saderhana saderhana, aya seueur pajeulitna sareng obrolan ... tina ngawasa obrolan, nempatkeun spam, ngaréspon otomatis, ngalirkeun… éta tiasa janten nyeri sirah.

Kaseueuran platform obrolan cukup saderhana ... ngan ukur relay antara tim dukungan anjeun sareng anu datang kana situs anjeun. Éta ninggalkeun celah anu ageung sareng kasempetan dina pangalaman konsumén anjeun ogé kamampuan bisnis anjeun 'ngalacak sareng ngabantosan pengunjung. Chat seger mangrupikeun solusi obrolan universal anu mantap anu nawiskeun seueur fitur sareng integrasi.

Freshchat: Solusi Pesen pikeun Unggal Tahap tina Lalampahan Palanggan

Ngamangpaatkeun platform perusahaan anu dijalankeun ku fleksibel, tungtung-ka-ujung, AI pikeun ngahijikeun pangalaman pelanggan, ningkatkeun produktivitas karyawan sareng nguatkeun ékosistem pangembang sareng mitra. Skala kalayan kakuatan platform Freshworks.

  • generasi kalungguhan - kalibet pangunjung sateuacan aranjeunna kaluar situs anjeun nganggo bot sareng kampanye. Ngurangan tingkat mumbul sareng ngasuh pengunjung kalayan niat rendah pikeun ngagaleuh.
  • pangrojong customer - ngadukung sareng nahan konsumén, nganteurkeun kapuasan dina skala. Pemicu réspon otomatis, candak paguneman, sareng peunteun réspon tim dukungan anjeun.
  • Dursasana palanggan - muka konci kamekaran ku ngarobih pangunjung kana konsumén aktip. Ngumumkeun tawaran pribadi atanapi pesen dumasar kana kajadian.

Fitur Freshchat Kalebet

  • Wawasan Kampanye - Ukur. Ngaronjatkeun. Balikan deui. Kéngingkeun pandangan métrik sapertos tingkat katingali, dikirim, sareng balesan.
  • saluran - Salaku tambahan kana halaman wéb anjeun, Freshchat mangrupikeun platform terpadu anu tiasa ngahijikeun sareng akun bisnis anjeun dina Slack, WhatsApp, Apple Business Chat, Line, Facebook Messenger, sareng Mobile Apps.
  • Chatbots - Gaduh kadali pinuh ku naon anu kedah dipundut sareng kumaha naroskeun kalayan alur kerja bot khusus. Ngidinan bot pikeun nyerahkeun pangunjung ka tim anjeun nalika pangunjung nganyatakeun ident négatip anu meryogikeun sentuhan manusa.

Freshchat Chatbot

  • Pamaduan Clearbit - Ganti bentuk ku ClearBit Integrasi. Personalisasi pesen dumasar kana ukuran perusahaan pangunjung anjeun, industri, sareng kagiatan dina propil sosial.
  • CoBrowsing - Janten dina kaca anu sami sareng pangguna anjeun - Pitunjuk aranjeunna jarak jauh ku cara ngakses layarna sareng nyarios sareng aranjeunna.
  • Target Adat - Target udagan dumasar kana kaayaan standar atanapi ngaléngkah teras nyiptakeun anjeun nyalira.
  • email Bewara - Kalibet bahkan saatos kalungguhan turun tina halaman wéb anjeun kalayan béwara email.
  • perusahaan - solusi olahtalatah perusahaan-grade pikeun gampang skala pangrojong anjeun bari tetep ngajaga Dursasana palanggan pribadi sareng gampang.
  • Kajadian Timeline - Kéngingkeun sajarah lengkep ngeunaan pangunjung anjeun dina situs anjeun dina sababaraha bulan, dinten, sareng waktos sadinten.
  • Wawasan Helpdesk - Kéngingkeun sadaya wawasan anu anjeun peryogikeun pikeun nganteurkeun kapuasan pelanggan ku dasbor real-time, bantosan, sareng pelapor anggota tim.
  • FA-In-Messenger - Hayu pangunjung mendakan solusi tina jero Wéb Messenger ku ngagunakeun palang pamilarian pikeun milari FAQ. Pilarian anu kuat mastikeun yén pangguna henteu kedah ngalangkungan skor eusi pikeun mendakan jawaban.
  • IntelliAssign - Paguneman rute dumasar kana tingkat katerampilan anggota tim anjeun - pemula, panengah, atanapi ahli. Atanapi rute sareng pasihan pesen ka agén dumasar kana aturan, saringan, sareng kecap konci anu parantos ditangtoskeun.
  • Utusan Multilingual - Kecap anu leres ngadamel atanapi ngarusak gim. Ngaropea naon pangirim utusan anjeun sareng pilih tina 33+ bahasa
  • OmniChat - Jantenkeun generasi lead omnipresent ku extension Chrome.
  • prioritas Koropak - Tetep dina luhur paguneman anu paling penting. Nyaring pesen dumasar kana waktos réspon.
  • Média Beunghar - Marengan réspon tékstual, anjeun tiasa ngalebetkeun video, gambar, emoji, stiker, atanapi PDF sareng dokumén kana réspon otomatis sareng manual anjeun.
  • SmartPlugs - Tarik data tina aplikasi luar sapertos CRM atanapi alat otomasi pamasaran anjeun atanapi nyorong data kana aplikasi ieu pikeun kontéks anu ditambahkeun dina kalungguhan. Integrations kalebet aplikasi alur kerja, CRM, platform penjualan & pamasaran, video, telepon, E-commerce, pelacakan masalah, otomatisasi pamasaran, sistem pamayaran, sistem akuntansi, sareng sistem tagihan.
  • Pilihan pemicu - Pemicu langkung ti sakali pikeun nekenkeun atanapi ngan sakali janten non-spammy. Anjeun tiasa ogé milih henteu micu di luar jam bisnis tim anjeun sareng / nalika tim anjeun aya di tengah paguneman sareng anu datang.

Wisata Produk Freshchat Ngadaptarkeun Gratis

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Chat seger.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.