Froala: Ningkatkeun Platform Anjeun Sareng WYSIWYG Rich Text Editor anu lengkep

Froala WYSIWYG Rich Text HTML Editor

Upami anjeun kantos ngamimitian jalan ngembangkeun platform dimana anjeun meryogikeun éditor téks anu janten naon-anjeun-tingali-naon-anjeun-kéngingkeun (WYSISYG), anjeun terang kumaha sesahna. Nalika kuring damel di propaider ladén email, padamelan pikeun ngembangkeun sareng nguji éditor anu damel pikeun masihan responsif, email email cross-client nyandak pangembang sababaraha rilis pikeun ngarobih sareng ngabenerkeun. Éta henteu gampang.

Éditor téks mangrupikeun salah sahiji unsur anu anjeun badé lebetkeun kana platform anu sacara signifikan ningkatkeun eusi anu dicandak, tapi henteu kedah meryogikeun bulan atanapi taun pangembangan. Froala Éditor mangrupikeun éditor téks anu beunghar anu gancang anu ringan, terstruktur, aman, sareng gampang pikeun tim pangembangan anjeun ngagabungkeun kana sadayana kerangka populér.

wisata editor redala 1

Fitur Desain Froala Editor

  • Desain Modern - antar muka modéren anu saé anu pangguna ngan ukur resep.
  • Siap Rétina - Langkung lengkep, éstétika anu langkung saé sareng font anu langkung seukeut.
  • téma - Anggo standar atanapi téma poék, atanapi ngadamel téma anjeun nyalira nganggo file téma KURANG.
  • intuitif Interface - Éditor téks euyeub Froala nawiskeun fungsionalitas lengkep ngalangkungan panganteur anu intuitif pisan yén pangguna bakal mendakan lumrah pikeun dianggo.
  • popups - anyar, popup gaya pikeun pangalaman pangguna anu saé.
  • Ikon SVG - Ikon SVG buatan bumi, ikon vektorial anu tiasa diskalakeun anu katingalina anca dina ukuranana.
  • Gaya Adat - WYSIWYG HTML editor mangrupikeun hiji-hijina anu ngagaduhan alat khusus khusus pikeun ngarobih tampilan sareng ngaraos sakumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Pakakas Alat Khusus - Tombol seueur teuing? Sugan henteu dina urutan anu leres? Anjeun gaduh kontrol pinuh pikeun fungsionalitas toolbar éditor dina unggal ukuran layar.
  • Custom Sadayana - Sadayana tiasa disesuaikan atanapi didamel khusus: tombol, dropdown, popup, ikon, jalan pintas.
  • Lengkep Pakakas - Pikeun ngagampangkeun pangalaman éditan anjeun, toolbar éditor WYSIWYG bakal tetep aya di luhur layar nalika anjeun ngagulung ka handap.
  • Toolbar Offset - Bilah alat éditor téks anu beunghar henteu kedah tumpang tindih sareng lulugu dina halaman wéb anjeun, ngan ukur netepkeun offset kanggo éta.
  • Parabot Parangkat Dina Handap - Gampang ngarobah posisi toolbar éditor WYSIWYG HTML ti luhur ka handap, bari ogé nganggo toolbar caket atanapi offset.
  • Layar pinuh - Ngungkulan jumlah ageung kontén peryogi rohangan éditan ageung. Tombol layar lengkep bakal ngalegaan daérah éditan ka rohangan wéb anu lengkep.
  • Kaca pinuh - Nulis sareng ngédit sadayana halaman HTML ogé dimungkinkeun. Ngabantosan email, tapi henteu ngan ukur, panggunaan HTML, HEAD, tag BODY sareng deklarasi DOCTYPE diijinkeun.
  • Iframe - Eusi editor WYSIWYG HTML tiasa diasingkeun tina sésa halaman nganggo iframe janten teu aya gaya atanapi konflik naskah.

Fitur Kinerja Editor Froala

  • gancang - Genep kali langkung gancang tibatan sakotéap mata, éditor téks anu beunghar bakal ngainisialkeun kirang tina 40ms.
  • lightweight - Kalayan inti gzipped na ngan ukur 50KB, anjeun tiasa nyandak pangalaman ngedit anu endah pikeun aplikasi anjeun tanpa kaleungitan kecepatan muat.
  • Dumasar plugin - Struktur modular ngajantenkeun editor WYSIWYG HTML langkung épisién, langkung gampang dipikaharti, manjangan sareng ngarawat.
  • Sababaraha Éditor dina Halaman - Hiji atanapi sapuluh éditor téks dina kaca anu sami? Anjeun moal ngaraos bénten, ngan ukur diatur janten inisialisasi dina klik.
  • HTML 5 - Froala Rich Text Editor diwangun ngahormat sareng ngamangpaatkeun standar HTML 5.
  • CSS 3 - Naon cara anu langkung saé pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna tibatan nganggo CSS 3? Épék halus ngajantenkeun éditor langkung ageung.

Fitur Froala Editor Mobile

  • Android sareng ios - Alat Android sareng ios diuji sareng didukung.
  • Gambar ngarobah ukuran - Froala Rich Text Editor mangrupikeun éditor WYSIWYG HTML munggaran kalayan ukuran gambar anu tiasa dianggo bahkan dina alat sélulér.
  • Ngarobih ukuran pidio - anu pangpayunna ngenalkeun ukuran pikeun pidéo bahkan nalika aranjeunna nuju diputer. Sareng tangtosna, éta tiasa dianggo dina sélulér ogé.
  • Desain responsif - Eusi anu anjeun éditan bakal responsif. Éditor WYSIWYG HTML aranjeunna tiasa ngadamel ukuran gambar nganggo perséntase.
  • Toolbar dumasar Ukuran Layar - Kanggo pertama kalina dina éditor téks anu beunghar, toolbar tiasa disaluyukeun pikeun tiap ukuran layar.

Fitur Froala Editor SEO

  • HTML bersih - Froala ngembangkeun algoritma anu sacara otomatis ngabersihan kaluaran HTML tina éditor téks anu euyeub. Tulis kalayan henteu hariwang, éditor WYSIWYG HTML ngahasilkeun kaluaran anu beresih pisan, ngantosan kanggo dirayap ku mesin pencari.
  • Gambar Alt Tag Dukungan - Alternatipna gambar mangrupikeun téks anu ditingalikeun upami pangotéktak teu tiasa ningalikeun gambar na. Éta ogé téks anu digunakeun ku mesin pencari, janten tong malire. Téks alternatip tiasa disetél dina édit gambar popup.
  • Judul Tag Dukungan Tag - Sanaos tajuk tautan henteu dipikaterang ngagaduhan pangaruh SEO utama, éta ngabantosan pangguna pikeun nganapigasi langkung gampang ngalangkungan halaman wéb anjeun. Teu pati penting, tapi alus pikeun dipimilik. Atur judul tautan dina tautan popup.

Fitur Kaamanan Editor Froala

  • Froala WYSIWYG HTML Editor ngagaduhan mékanisme pertahanan anu kuat ngalawan serangan XSS. Dina kaseueuran kasus, anjeun moal hariwang pisan ngeunaan ieu, tapi kami tetep nyarankeun yén anjeun kedah ngalakukeun cek tambahan dina sérver anjeun.

Bareng jeung ngadukung sadaya fitur HTML, éditor ditarjamahkeun kana 34 basa anu béda, ngagaduhan dukungan RTL ku deteksi otomatis, sareng Spell Check.

Froala malah ngagaduhan Plugin WordPress pikeun ngahijikeun éditor kana situs WordPress anjeun.

Coba Froala Online HTML Editor Unduh Froala

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.