Masa depan Utopian tina Jual Saluran

Depositphotos 43036689 s

Mitra kanal sareng Reseller Nilai-Tambih (VARs) mangrupikeun anak téngkah beureum (diperlakukeun tanpa dipikaresep tina hak lahir) nalika ngagaduhan perhatian sareng sumberdaya ti pabrikan produk anu teu kaitung dijual. Aranjeunna anu terakhir anu ngagaduhan latihan sareng anu pangpayunna dipertanggungjawabkeun pikeun nohonan kuota na. Kalayan anggaran pamasaran terbatas, sareng pakakas penjualan anu ketinggalan jaman, aranjeunna nuju berjuang sacara efektif komunikasi naha produk unik sareng bénten.

Naon Penjualan Saluran? Metode distribusi anu dianggo ku bisnis pikeun ngajual produk na, biasana ku ngabagi kakuatan penjualanna kana grup anu fokus kana saluran jual anu béda. Salaku conto, perusahaan tiasa nerapkeun strategi penjualan saluran pikeun ngajual produk na ngalangkungan kakuatan penjualan di bumi, dealer, pangecér atanapi ku pamasaran langsung. Kamus Usaha.

Dina taun-taun ayeuna urang parantos ningali pertumbuhan anu ngabeledug dina sektor téknologi pamasaran, nyababkeun teguh panilitian Gartner nepi ka kasohor prediksi éta CMOs bakal ngaluarkeun CIO dina IT dugi ka taun 2017. Hal ieu nyababkeun kuring panasaran kumaha, atanapi upami, OEM bakal ngaluyukeun strategi pemasaranna, sareng anu langkung penting, naha bakal aya fokus anu énggal dina alat peningkatan penjualan anu sacara signifikan mangaruhan kana kamekaran sareng kasuksésan penjualan saluran?

Kalayan téknologi énggal gancang ngarobah bentang pamasaran sareng pangabisa penjualan kuring ngabayangkeun masa depan jual saluran bakal ngirangan sababaraha tantangan saluran mitra sareng VAR anu ayeuna disanghareupan:

  • palatihan - Panilitian anyar dilakukeun ku Qvidian nunjukkeun yén éta butuh rata-rata 9 bulan kanggo hasil ngalatih wawakil Penjualan, sareng kadang tiasa dugi ka sataun pikeun aranjeunna janten épéktip. Sedengkeun wakil rata-rata tiasa tanggel waler pikeun ngajual hiji produk khusus, atanapi lini produk, VAR ditugaskeun pikeun ngajual sababaraha produk tina perusahaan anu béda. Upami statistik ieu leres pikeun wawakil penjualan langsung, urang ngan ukur tiasa nganggap yén pasangan saluran anu ditugaskeun diajar tali pikeun produk anu langkung jembar ti langkung ti hiji pabrik tiasa langkung lami pikeun ngalatih.
  • Kurangna Pakakas Penjualan kalibet - 40% sadaya bahan pamasaran henteu dianggo ku tim penjualan, anu raoseun nalika anjeun ngémutan yén sering bahan ieu brosur statis sareng jaminan, pidéo pidéo, atanapi presentasi PowerPoint anu standar anu henteu leres-leres ngabantosan prosés Penjualan anu pikaresepeun. Nalika anu mésér ayeuna milari kontrol anu langkung seueur, mitra saluran kedah tiasa nyayogikeun pangalaman Penjualan anu interaktif sareng pikaresepeun, pikeun naon waé sareng sadaya produk / solusi anu dijual. Nalika ngajual produk tina rupa-rupa perusahaan langsung saling bersaing, sigana mitra saluran bakal nyéépkeun waktos aranjeunna nyobian pikeun ngajual produk anu aranjeunna raoskeun pikeun ngabédakeun – sahingga transaksi caket. Pabrikan produk sadar ieu, sareng anu parantos ngarobah kana Modél Produk 3D virtual, anu katingalina sareng kalakuanana siga produk anu sabenerna, pikeun nawiskeun tawaran aranjeunna ka tangan tim Penjualan sareng mitra saluran. Nanging, mitra saluran sering kali terakhir anu nampi alat-alat pangabisa penjualan interaktif ieu kusabab biaya lisénsi parangkat lunak anu luhur, upami aranjeunna nampi alat interaktif pisan, ngantepkeun éta karugian anu BESAR.
  • globalisasi - VAR sareng mitra saluran sering ayana di sakumna dunya, berpotensi jauh pisan ti lokasi pabrik atanapi pusat démo produk. Kituna, aranjeunna peryogi alat anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngajual langkung saé di lokasi mana waé, iraha waé. Nalika aplikasi sélulér mulai ngagentoskeun masalah ieu, seueur tablet / smartphone nyandak beurat popularitas anu langkung ageung di sababaraha nagara, ngajantenkeun penyebaran kontén langkung nangtang, salaku alat pendukung penjualan kedah tiasa dianggo dina APAPUN alat anu ngagaduhan mitra saluran ku aranjeunna. Halangan basa ogé ngajantenkeun seueur alat penjualan henteu kapake, kacuali éta tiasa ditarjamahkeun kana basa lokal pikeun dianggo di nagara deungeun.
  • Aksés universal - Sakumaha parantos disebatkeun sateuacanna, wawakil anu sumebar sacara global nganggo seueur alat anu sanés, ti laptop kana alat sélulér, sareng peryogi alat anu tiasa dianggo lancar-lintas platform-nyayogikeun pangalaman universal henteu paduli tempatna. Numutkeun ka Qvidian, alesan nomer hiji yén Penjualan teu paduli kana bahan pamasaran sabab aranjeunna henteu tiasa mendakan atanapi ngaksésna. Ieu hartosna kéngingkeun inpormasi anu leres pikeun dikerjakeun ku mitra saluran sareng VAR dina alat anu leres anu penting pisan pikeun komunikasi pesen anjeun kalayan lancar sareng konsistén. Kanggo panggunaan di daérah anu aksés Internét anu sesah sesah dihontal, atanapi dianggo di tempat sapertos kantor pusat perusahaan atanapi rumah sakit dimana aksés Internét sering dibatesan, mitra saluran peryogi aplikasi anu tiasa dianggo ONLINE sareng OFFLINE, dina laptop, smartphone, sareng tablet. Seringna, aplikasi sapertos kieu meryogikeun lisénsi (dumasarkeun kana jumlah pangguna), anu ngantunkeun mitra saluran sareng VAR rugina ageung, sabab seueur OEM anu ragu-ragu nyandak tab pikeun mitra alat anu ngamungkinkeun penjualan tiasa atanapi henteu leres-leres nganggona .

Platform Kaon Palang

Bayangkeun masa depan Utopian pikeun Ngajual Saluran

Alat-alat pendaptaran penjualan anu didamel khusus pikeun saluran sanés ngan ukur nyayogikeun aksés aksés 100% kana produk interaktif, (ku nunjukkeun aranjeunna ampir) tapi ogé bakal nunjukkeun kumaha rupa-rupa produk tiasa damel babarengan pikeun ngatasi tantangan bisnis bisnis langkung saé, henteu paduli perusahaan mana anu ngadamelna. Ieu bakal ngajantenkeun unggal pasangan janten ahli produk, sabab bakal ngagaduhan demonstrasi produk anu relevan, bahan pendukung, sareng pesen pamasaran anu dipikagaduh ku aranjeunna dina waktos anu singget. Antukna, mitra saluran bakal tiasa ngahijikeun sadayana demonstrasi produk 3D maya ieu, henteu paduli OEM, kana hiji alat pangabisa penjualan interaktif sareng mérekna nyalira, ngamungkinkeun aranjeunna nunjukkeun anu pangsaéna leyuran pikeun konsumén ku ngahijikeun rupa-rupa tawaran ti pasanganna.

Henteu ngan ukur alat anu idéal ngagaduhan aksés ka sadaya lini produk, tapi pangguna anu teu terbatas bakal ngagaduhan aksés 24/7, online atanapi offline, dimana waé di dunya-nyayogikeun pangalaman universal henteu paduli lokasi atanapi platform. Téks anu gampang ditarjamahkeun bakal ngajantenkeun vérsi internasional aplikasi janten gancang-gancang, sareng kompatibilitas cross-device universal bakal ngajantenkeun pasangan perangkat janten panyorong penjualan anu narik ati.

Sanaos ieu sigana sapertos impian, kuring yakin masa depan alat interaktif, lintas platform sapertos ieu pikeun mitra saluran sareng VAR panginten moal jauh teuing!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.