Tingali kana Digital Future of Global Retail

ritel digital hareup

Babaturan urang di ExactTarget parantos ngaluarkeun infographic ieu, Tingali kana Masa Depan Retail Global.

Masa depan pamasaran digital cerah. Konsumén mérek ritel global parantos mekar ku munculna téknologi sareng saluran anyar, sareng saluran ieu nungtut jinis pemasar anyar. Kalayan langkung seueur métrik pamasaran sareng taktik tibatan anu sateuacanna, para pemasar modéren kedah ningali tren ayeuna pikeun nyiapkeun stratégi na pikeun pikahareupeun. Kyle Lacy, Senior Manager Content Marketing & Research

The Infographic mangrupikeun pandangan anu singget sareng penting dina parobihan dina sajarah pameseran konsumén, pentingna strategi multi-kanal sareng kamekaran anu ngabeledug tina ponsel.

Kahareup-Digital-Retail

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.