Masa Depan Sosial IS Masa Depan Marketing

lauk badag

Abdi nembé aya kasempetan pikeun hadir Sambungan ExactTarget 2012, sareng diantara sababaraha sawala panel, kuring khususna resep kana anu dijudulan Sosial 2020: Naon Bakal Janten Urang? Dimoderatori ku Jeff Rohrs anu henteu kawih, VP Marketing Research & Education di ExactTarget, éta kalebet Margaret Francis, VP of Social di ExactTarget, David Berkowitz, VP Média Munculna dina 360i, Stephen Tarleton, Diréktur Global Channel & SMB Marketing Bazaarvoice, sareng Sam Decker, CEO sareng Pendiri Patalina Massa.

Panél ngagaduhan sababaraha pamikiran anu ngajantenkeun pamikiran, sareng sababaraha ramalan, atanapi tangtosna. Salaku pamasar, kuring gaduh pamikiran kuring nyalira ngeunaan kumaha kahareupna siga, sareng aya garis pukulan caket tungtung ieu, tapi sababaraha paragrap salajengna panginten tiasa ngabantosan sababaraha sudut pandang.

Kami pemasar kadang-kadang mopohokeun yén karuhun pamasaran urang éta prédator. Aranjeunna hoyong anu sanés ngan ukur ngaluarkeun pesaing kliénna ti pasar. Upami aranjeunna tiasa moro éta ku tumbak, pedang, sareng tomahawks, éta bakal dipibanda. 

Nalika urang maju ngalangkungan narasi sajarah pamasaran, urang sadayana ngartos kamajuan laun anu dilakukeun, ngarah kana gagasan pesen anu leres, jalma anu leres, waktos anu pas. Pikeun tingkat éta, urang sakapeung tiasa ngabenerkeun karajinan urang ku nyarios yén urang leres-leres ngalakukeun konsumén ku masihan jasa anu berharga. Barina ogé, urang gaduh padamelan anu kedah dilakukeun.

Tapi hayu urang nyanghareupan éta; tujuan dina 2,000 SM nyaéta pikeun ngabantosan klien kami ngahontal dominasi pasar. Sareng éta masih nyaéta.

Maju kana umur sagala hal sosial. Téknologi sosial néwak perusahaan Amérika dina crosshairs. Ujug-ujug predator janten rada rentan. Kami diréaksikeun sareng kanyataan anyar ieu, sareng kami ngalakukeunana parah pikeun seuseueurna. Sabaraha perusahaan ayeuna malah ngaréspon cekap kana patarosan anu dipasang dina Twitter?

Teu lepat ngeunaan éta. Upami sosial henteu sumping, dunya bisnis moal ngarobah paripolahna. Upami perusahaan hoyong pisan janten pelanggan fokus, naha henteu bakal nyiptakeun vérsi nyalira saluran sosial? Kami masih hirup dina gelut atanapi dunya hiber ieu, sareng seueur perusahaan nyobian pisan pikeun ngendalikeun realitas sosial anu anyar ieu, pikeun ngalaksanakeun éta.

Sakali seueur di komunitas pamasaran ngagaduhan sosial, éta diperlakukeun salaku umpan, domba dihijikeun kana tangkal, dipaké pikeun mikat singa anu teu curiga kana bubu. Tapi aya kelompok anu sanés dina suku urang, anu ningali sosial salaku suku anyar anu anéh sareng misterius anu ngumbara ka bumi urang. Leres, aranjeunna bénten, tapi aranjeunna nyandak kado kerjasama, ngupingkeun, komunitas, dibagi.

Kami masih moro, tapi urang lakukeun salaku hiji kulawarga nambahan. Kami ngan ukur nyandak anu dibutuhkeun, sareng urang ngabagi carita dina seuneu. Mangrupikeun parobahan anu halus, tapi jero kumaha urang salaku pemasar ngadeukeutan karajinan urang. Éta henteu hartosna urang ngeureunkeun kampanye, métrik, atanapi alesan urang pikeun janten pemasar. Éta hartosna urang moro sareng suku anu langkung ageung, sareng kami ngawartosan kaputusan kami tina sudut pandang anu béda pisan. 

Janten di dieu kami, salaku pemasar anu damel dina kanyataan anyar ieu, tapi urang masih condong ka kadang-kadang kalakuanana siga urang masih di dunya lawas. Karakter mana anu dina pamasaran Lapar Kaulinan anjeun? Ayeuna deui kana patarosan anu ditaroskeun ku panel, sareng rekomendasi kuring ngeunaan kumaha pikeun minuhan dunya sosial anu teu dikenal di masa hareup. Sareng réspon kalimat kuring hiji nyaéta:

Ngeureunkeun obsessing ngeunaan téknologi!

Internét sacara alami sosial, tapi sabab inpormasi nyatana sacara harfiah unggal saluran, janten beuki hésé pikeun narik perhatian. Pamasaran sosial kahareup anu nyababkeun gangguan téknologi sacara alami bakal ngaréspon ieu, sareng faktor anu teu dikenal leres-leres bisul kumaha gangguanna? Pemasar suku anyar ngartos yén hésé pisan pikeun organisasi pikeun ngaduga masa depan téknologi sosial. Sabalikna aranjeunna kedah pokus kana naon anu bakal teraskeun kritis naon waé gangguan anu datang, nyaéta paripolah anu bakal dihargaan teu paduli parobahan téknologi.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.