Masa Depan Mobile

masa depan mobile

Unggal sababaraha dinten, putri sareng kuring gaduh perdebatan ngeunaan saha anu gaduh kabel muatanana. Kuring mikarep ari kuring sareng anjeunna condong ngantepkeun ari na dina mobilna. Upami telepon urang duanana turun kana persentase muatan digit tunggal ... awas! Telepon kami parantos janten bagian tina jalma kami. Éta jaringan konéktip urang ka réréncangan, perékam mémori urang ayeuna, réréncangan urang anu ngingetan urang naon anu kedah dilakukeun, bahkan alarm urang pikeun hudang énjing. Nalika éta maot, urang ngarasa leungit di padang gurun. 🙂

Naon anu bakal dibawa ku mangsa hareup? Numutkeun kuring, desktop, laptop komo tablet bakal ngaleungit tina kahirupan urang sareng urang sadayana ngan saukur gaduh telepon. Nalika urang linggih di damel, urang ngan ukur bakal narik telepon sareng ningali éta dina layar anu aya di payuneun urang ... sapertos Airplay sareng AppleTV tiasa dianggo ayeuna. Masalah sareng kabel, kabel, sinkronisasi, sareng sadayana sadayana bakal musna, urang sadayana ngan saukur bakal ngajalankeun tipi, radio, mobil, sareng naon waé anu ngalangkungan telepon. Perusahaan siaran sareng kabel bakal ngaleungit sabab alat sélulér janten inti sadaya konéktipitas urang. Dompét bahkan bakal ngaleungit sabab idéntifikasi urang tiasa diverifikasi ngalangkungan alat sélulér.

Mudah-mudahan, antara ayeuna sareng ayeuna urang milarian cara manjangkeun umur batre dina alat kami, nyepetkeun waktos ngecas sareng / atanapi muatan induksi induk (tanpa kabel) ... sahingga putri sareng kuring henteu kedah merjuangkeun kabel carjer!

ieu infographic ti Tilu masihan kami sakedik ngeunaan waktos anu caket tina panerapan mobile!

kahareup-of-mobile

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.