Obrolan Blog Pangémutna Anu Anjeun Kapendakan Dimana waé!

ngobrolIeu lumayan leueur. Anjeun bakal perhatoskeun tautan anyar dina sisi katuhu luhur blog kuring anu nyatakeun "Ngobrol". Ieu mangrupikeun obrolan nganggo Gabbly.com.

Kieu kumaha saderhana éta ngagunakeun:

Anjeun parantos bérés. Éta pisan! Teu aya pendaptaran, teu aya kode, teu aya plugins, teu aya widget… parantos réngsé!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.