Gannett Kudu Ngaluarkeun Kepala na tina Kancing na

Sirah Butt anjeunSadayana parantos nguping babasan gaduh sirah anjeun nepi kutang anjeun. jeung Gannett, aranjeunna leres-leres parantos nganyatakeun éksprési pikeun kanyataan, sanaos. Ruth Holladay mangrupikeun blogger anu sarkastik kalayan basa lemes ... sareng anjeunna paéh, utamina nalika éta datang ka Gannett sareng Star Indianapolis.

Kami duaan kantos damel di dinya, Ruth pensiunan ti éditorial sareng kuring ngiringan nalika Gannett nyandak VP anu méréskeun sakumna jurusan bakat.

Gannett Kanggo Dijual?

Gosip panganyarna nyaéta éta Gannett panginten nuju siap-siap badé dijual. Abdi henteu paduli pisan. Kuring ngajual saham abdi pas angkat, sadar yén angkat kuring mangrupikeun gejala anu sanés Monsterus Corporititus, Ogé katelah gaduh sirah anjeun nepi kutang anjeun.

Mimiti sababaraha latar - Kuring damel pikeun dua organisasi Koran - Landmark sareng Gannett. Sanaos dua perusahaan mirip dina industri, aranjeunna moal tiasa langkung béda dina manajemen. Nalika Landmark percaya kana otonomi pikeun pasipatan sareng pangurusna, Gannett yakin kana kontrol.

Salaku Marketer Databés dina koran Gannett, kuring ngagaduhan persaingan di daérah lokal sareng perusahaan. Éta henteu écés sacara lahiriah sareng kuring ngagaduhan hubungan anu hébat sareng perusahaan - tapi nyatana éta, supados aranjeunna suksés, aranjeunna kedah nempatkeun kuring kaluar tina bisnis. Langkung seueur perusahaan tiasa ngabuktoskeun hargana ku ngembangkeun strategi perusahaan, langkung seueur staf aranjeunna tiasa ngaleungitkeun tina koran lokal. Mata pencaharian, bonus, sareng promosi aranjeunna gumantung kana éta. Janten, nalika kuring panginten ngagaduhan pangalaman sareng janten palaku anu langkung saé - inpormasi sapertos éta kedah diémutan di McLean, Virginia.

Gannett ngalakukeun ieu sapanjang sadaya departemén, paling kritis dina Editorial. Kauntungan persaingan panggedéna anu dimiliki koran dina Internét sareng sumber média sanésna nyaéta bakat lokalna. Ieu jalma-jalma anu parantos nyiptakeun hubungan di komunitas sareng terang dimana retakan sareng kaprihatinan nalika ngeunaan kapamimpinan sipil urang. Éta ogé jurusan anu sigana ngorbankeun pangorbanan. Jalma-jalma anu kuring reréncangan dina Editorial damel bokongna siang sareng wengi kalayan posisi terbuka anu henteu pernah dieusian. Seueur diantara aranjeunna parantos ical ayeuna ... karugian anu hébat pikeun kota ieu.

Gampang Ningali Dimana Kauntunganana:

Markas GannettThe Indianapolis Star ayeuna mangrupikeun campuran AP sareng iklan kalayan percikan ngalaporkeun lokal diantawisna. Ahli industri bakal nyaritakeun yén pamotongan ieu diperyogikeun kumargi jalma-jalma nuju kana Wéb pikeun berita sareng inpormasi na.

Abdi henteu tiasa nyarios kana kumaha kesel anu kuring. Éta ibarat nyalahkeun Toyota gagal penjualan di mobil domestik. Karyawan Perusahaan Gannett teu aya anu disalahkeun tapi nyalira. Aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngungkit jabatan padet di masarakat sareng ngungkitna pikeun iklan sareng éditorial. Sabalikna aranjeunna ngadamel koran lokal ngaleupaskeun kendali kana perusahaan.

Bentang IndianpolisHiji titingalian The Indianapolis Star lawan Gannett bakal nyayogikeun buktina anu paling jelas ngeunaan kumaha jalanna.

Nalika Gannett kéngingkeun penghargaan sareng salah sahiji markas perusahaan anu paling luar biasa di nagara éta, The Indianapolis Star tiasa dipilih salaku salah sahiji anu paling parah di kota. Abdi damel di gedong caket, Gedong Amérika… anu dikabarkan tiasa dicicingan di luar sababaraha lantai heula. Kuring sadar yén ieu henteu nu masalahna, éta ngan ukur visual anu hébat.

Nembongan yén margina kauntungan ditanggung ngalangkungan karugian na sirkulasi. Lokal, Star terus nambihan éditorialna ku foto sareng tulisan blog ti pamiarsa na. Sanaos kuring henteu satuju yén ieu mangrupikeun kaputusan bisnis anu saé, duka ningali tabungan didorong ka perusahaan tibatan diinvestasikan dina bakat lokal.

IndyMoms: Kaberhasilan Lokal

IndyMomsIndyMoms mangrupikeun conto kumaha ngalakukeun hal anu leres. IndyMoms 'General Manager nyaéta Jennifer Gombach, wanoja berbakat fantastis anu kuring resep ngerjakeun damel di The Star.

Jennifer sanés ngan ukur pamasar, panulis sareng pengusaha berbakat, anjeunna ogé warga lokal sareng parantos lami sareng koran (sareng sering teu dipalire). Abdi resep kasempetan pikeun damel di handapeun Jennifer nalika kuring aya. Anjeunna mangrupikeun pembimbing anu hébat sareng sobat dalit.

Naon anu kedah dilakukeun Gannett

Upami Gannett leres-leres hoyong nyobian, PHK kedah mimitian ku staf perusahaan na nyalira. Abdi nyungkeun hapunten ka réréncangan sareng réréncangan didinya sateuacanna, tapi ieu dimana masalah anjeun aya.

Nyayogikeun koran lokal anjeun ku otonomi anu diperyogikeun pikeun ngadukung bisnis. Ngidinan aranjeunna pikeun 'investasi' dina bisnisna tapi jawab aranjeunna. Investasi kedah ngiringan margina kauntungan anu parantos dipikanyaah ku aranjeunna di markas tapi perlu. Ngawitan promosikeun ti jero koran tibatan ngacak-acak bakat di saluareun nagara.

Tingali kana naon anu parantos dilakukeun Jennifer sareng IndyMoms. Éta lokal, éta pribadi, sareng éta hébat. Aranjeunna parantos nyambung sareng pamiarsa sareng nyayogikeun médium anu sampurna pikeun pangiklan lokal pikeun ngahubung sareng demografi lokal khusus. Éta resep sampurna pikeun suksés sareng tiasa diulang sababaraha kali.

Gannett kedah ngaluarkeun sirahna tina kenténgna. Sababaraha jalma nyarios Sadayana politik lokal! Dina Industri Koran, Sadaya dolar lokal! Abdi henteu tahan nahan napas ngantosan Gannett mecat dirina, sanaos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.