Gas Tubevertising?

Depositphotos 20566291 s

DHLSpeedway mangrupikeun tempat pikeun kuring bénsin.

Pikeun pom bénsin, kuring kedah ngaku yén aranjeunna ngalakukeun éta 'tambahan' sakedik kanggo perjalanan anu teu tiasa dihindari ka pom bensin. Pikeun hiji, kuring nyandak kartu hadiah Speedway kuring anu parantos ngahemat 15,000 poin. Abdi éra ngaku yén kuring henteu terang naon hartosna éta, lian ti unggal sakali kuring nampi kupon anu teu kapake pikeun sandwich deli atanapi anu sanésna. Tapi… asa tiis unggal-unggal kuring ningali poin hadiah saeutik kuring terus naek. (Naha aya pangiklan anu ngupingkeun? Poin tiasa dianggo!)

Hal hébat anu sanésna ngeunaan Speedway nyaéta yén awéwé di sana teras nyarios ka palanggan, ngabersihkeun, pastikeun garis-garisna tetep pondok ... sareng aranjeunna ngalakukeun hal-hal kerén sapertos nempatkeun pala sareng kayu manis ku kopi. Sareng aya LOBA kopi. Catetan pikeun buffs kopi ... Kopi Speedway moal tiasa ngéléhkeun Starbucks tapi éta najongna kana cangkéng dina sendi makanan cepat saji.

Iklan DHLJanten énjing-énjing kuring ngaca sareng ningali aya iklan DHL dina tingkat panon dina selang gas. Dina selang gas! DI GAS HOS! Punten ... tinggalkeun kasucian selang gas kuring nyalira! Kuring ngan ukur badé nangtung di dinya sareng ngabayangkeun kumaha seueur tekanan anu aya di tukangeun selang éta, sakalian sering diperiksa, sareng upami éta kabocoran, naha Speedway niup siga adegan Misi Mustahil anu keren. Abdi henteu hoyong maca iklan tina DHL ngeunaan sababaraha jinis pengiriman barang. Abdi henteu leres. Punten percanten ka abdi. Abdi henteu. Abdi janji.

Sababaraha patarosan:

  • Di sagigireun printer, saha anu leres-leres bakal ngasilkeun artos ieu?
  • Kumaha di dunya nempatkeun gas dina mobil kuring sami sareng panasaran ngeunaan saha anu ngirim pangsaéna pikeun ngurus barang liburan kuring?
  • Naon target demografi atanapi paripolah anu kuring cocog nalika ngompa bénsin anu bakal dipikaresep ku pamasar anu cukup pikeun maledogkeun iklan ieu payuneun raheut kuring?
  • Sabaraha rapat pamasaran asup kana ieu? Henteu kunanaon, anjeun tiasa ngawartosan kuring. Kuring moal bébéja ka saha. Éta rapat strategi 2006 Désémber kamari, sanés? Anjeun hyped up dina mochas peppermint. Abdi terang. Abdi parantos aya.

Abdi ngan ukur henteu kénging. Pisibilitas TEU pariwara. Buku sejarahna pinuh ku perusahaan anu nyéépkeun jutaan dina iklan Super Bowl. Sarerea ningali aranjeunna, tapi teu aya anu mésér ti aranjeunna. Milarian pemirsa anjeun, nyarios ka aranjeunna cara aranjeunna hoyong nyarios, sareng ngarawat aranjeunna kalayan saé.

Kabeneran ku iklan anjeun DHL! Kuring resep resep bungkus lalaki di gigir Taman Thai (sareng kuring resep Kebon Thailand) di County Line Road didieu di Greenwood. Anjeunna langkung awis tibatan sadayana, tapi anjeunna sok ngabantosan kuring mendakan kotak anu pas, bungkus anu leres, sareng cara anu leres pikeun kéngingkeunana. Anjeunna henteu pernah gagal kuring ... sareng garisna langkung pondok tibatan anu sanés!

Upami Gas Hosevertising tiasa dianggo, éta kedahna Goodyear ngalangkungan iklan jalan di dinya. Anjeun kajantenan ningali ban anjeun sahenteuna sababaraha menit bari ngompa bénsin, panasaran naha treadna ngagem teuing.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.