Kandungan Gerbang: Gerbang anjeun Pikeun Kalungguhan B2B Saé!

Asup dina Alat Mobile

Eusi gerbang mangrupikeun stratégi anu dianggo ku seueur perusahaan B2B pikeun mikeun eusi anu saé sareng bermakna pikeun kéngingkeun sababaraha kalungguhan anu hadé di bursa. Eusi gerbang henteu tiasa langsung diakses sareng saurang tiasa mendakanana saatos tukeur sababaraha inpormasi penting. 

80% aset pamasaran B2B anu gerbang; sakumaha eusi gerbang anu strategis pikeun perusahaan generasi kalungguhan B2B. 

Hubspot

Penting pikeun terang pentingna eusi gerbang upami anjeun perusahaan B2B sareng sapertos asét tingkat luhur pasti pantes langkung ti ngan ukur sesebutan. Maka di dieu mangrupikeun tulisan anu didaptarkeun pikeun aset berharga ieu anu ngagaduhan kapasitas pikeun mangaruhan kualitas generasi kalungguhan pikeun perusahaan B2B.

Eusi gerbang kanggo prakték inbound naon waé gratis; éta ngan ukur sayogi ngalawan bursa inpormasi. Alesan pisan pikeun nyumputkeun eusi nyaéta ngahasilkeun lead. Nalika pangguna sumping kana halaman wéb sareng badé ngaunduh asét; éta bakal naros ka anu nganjang ngeusian formulir. Formulir ieu mangrupikeun inpormasi anu penting pikeun pamasar pikeun néwak kalungguhan. Kalungguhan anu cukup hayang pisan ngaunduh aset panginten tiasa janten kalungguhan anu saé.

Janten ieu mangrupikeun kaunggulan has tina eusi gerbang:

  • Ningkatkeun kasempetan anjeun néwak lead anu saé
  • Ningkatkeun penjualan dihasilkeun ngalangkungan kalungguhan
  • Hayu anjeun terang palanggan anjeun langkung saé ku masihan anjeun kasempetan pikeun ngagaduhan wawasan anu langkung saé ngeunaan konsumén

Eusi gerbang maksudna pikeun masihan anjeun cekelan anu langkung saé sareng langkung seueur kontrol pikeun terang palanggan anjeun atanapi terang langkung seueur ngeunaan datang anjeun. Eusi gerbang ogé ngagaduhan kakurangan pikeunna sapertos gaduh manpaat SEO anu kirang, kamungkinan ngajalankeun prospek anjeun jauh tina halaman wéb anjeun, henteu aya pisibilitas mérek anu jelas pikeun pamaké anjeun anu sanésna tiasa ngabantosan aranjeunna ngartos saha anjeun, atanapi gaduh pandangan halaman anu langkung alit atanapi malah kakurangan dina patalimarga

Eusi gerbang kedah dianggo sacara saksama nalika anjeun ngagaduhan strategi anu sanés sareng anjeun masih tiasa résiko kaleungitan sababaraha pangunjung. Nanging, éta tiasa ngabuktikeun nguntungkeun pikeun kéngingkeun kalungguhan anu saé, sabab saha waé anu tulus hoyong terang ngeunaan mérek atanapi peryogi kontén, sareng ogé peryogi sababaraha layanan panginten panginten tukeur inpormasi sareng anjeun. 

Janten naon conto eusi gerbang anu tiasa anjeun nyebarkeun kana halaman wéb anjeun kalayan ngarep-ngarep kéngingkeun sababaraha pitunjuk anu saé?

Ieu mangrupikeun pandangan anu gancang dina sababaraha bentuk eusi gerbang anu pangsaéna:

  • eBooks - Lumayan populer di kalangan pengunjung; e-book mangrupikeun pitunjuk anu tiasa masihan anjeun inpormasi asli ngeunaan hiji kaparigelan matéri anu tangtu. Éta tiasa dina bentuk pituduh anu langkung pondok anu tiasa ngabantosan ngawangun kasadaran mérek sareng otoritas mérek; ngajantenkeun kontén anu kuat janten salah sahiji bentuk eusi gerbang anu pangsaéna. 
  • Whitepapers - Wangun eusi gated anu sanés anu populér pikeun Whitepapers mangrupikeun bentuk kontén gerbang anu hadé. Éta mangrupikeun kaparigelan poko pikeun nyalira sareng tiasa masihan inpormasi anu paling otentik ngeunaan topik naon waé anu ditulis ngeunaan éta. Whitepapers populér sabab sumber anu dipercaya pisan pikeun eusi anu saé sareng tiasa ngabantosan anjeun salaku pamimpin pamikiran. Eusi gerbang tiasa janten sumber anu hadé pikeun ngarah langkung seueur jalma percanten ka anjeun sareng hoyong ngaunduh inpo whitepaper anjeun.
  • webinar - A webinar mangrupikeun conto anu sanés pikeun eusi gerbang anu saé. Mangrupikeun hal anu saé pikeun pangunjung anu kersa ilubiung sareng komunikasi sareng anjeun. Jenis kagiatan ieu ngabantosan ngawangun kapercayaan sareng hubungan jangka panjang. Anjeun tiasa ogé miara ieu anu minat atanapi anu ngadaptar pikeun wébinar. Ieu mangrupikeun kontén eusi gerbang anu tiasa narik ogé anu hadé.

Wawaran eusi penting pisan salami perjalanan pembeli. Penting pikeun ngagaduhan sababaraha eusi gerbang anu saé pikeun sayogi pikeun prospek anjeun pikeun ngawangun hubungan sareng prosés ngabina timbel.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.