Eusi Gerbang atanapi Henteu Gerbang: Iraha? Kunaon Kumaha…

Eusi Gerbang

Ngahontal pemirsa ku cara silih sambung sareng paripolah digitalna bakal langkung gampang diaksés ngalangkungan iklan sareng média anu ditargét. Kéngingkeun mérek anjeun ka payuneun pikiran anu ngagaleuh anjeun, ngabantosan aranjeunna pikeun langkung sadar kana mérek anjeun sareng mugia lebet kana perjalanan anu mésér anu kasohor sacara signifikan langkung hésé. Dibutuhkeun mangrupikeun kontén anu resonates sareng kabutuhan sareng minatna, sareng disayogikeun ka aranjeunna dina waktos anu optimal pikeun BBM prosés éta.

Nanging, patarosan anu teras-terasan ditaros nyaéta naha anjeun "nyumputkeun" sababaraha eusi éta tina pemirsa anjeun?

Gumantung kana tujuan bisnis anjeun, nyumput atanapi "gating" sababaraha eusi anjeun tiasa janten mangaruhan pisan pikeun generasi kalungguhan, pengumpulan data, pamisahan, pamasaran email, sareng nyiptakeun kesan nilai atanapi kapamimpinan panginten sareng kontén anjeun.

Naha Kandungan Gerbang?

Eusi gating tiasa janten taktik anu sangat berharga nalika milarian ngawangun kampanye piara sareng ngumpulkeun inpormasi ngeunaan target pemirsa anjeun. Masalah anu lumangsung nalika gating seueur teuing kontén nyaéta anjeun ngaluarkeun kamungkinan pemirsa, anu paling khusus milarian pangguna. Upami kontén anjeun tiasa diaksés sacara umum dina halaman wéb anjeun — tapi gerbang — gerbang éta tiasa nyegah pamirsa mendakan atanapi ningali éta. Strategi eusi gating cukup saukur pikeun ngadorong pangguna pikeun nyayogikeun inpormasi ngeunaan dirina dina bentuk pikeun nampa bayaran.

Résiko sareng eusi gating sami-sami saderhana: nahan eusi anu lepat tiasa ngahambat pemirsa anjeun tina langkung kalibet sareng mérek anjeun.

Nganalisis Eusi pikeun Gating / Henteu Gating?

Cara nganalisis eusi mana anu pangsaéna pikeun gerbang sareng sanés gerbang tiasa dipisahkeun kana tilu kategori:

  1. Panggung Perjalanan Palanggan
  2. Volume Milarian Pamundut
  3. Sasaran Hipertip, Eusi Saé

Patarosan pikeun Panggung Perjalanan Palanggan:

  • Fase naon dina perjalanan pelanggan anu aranjeunna lebet?
  • Naha aranjeunna paling luhur sareng ngan diajar ngeunaan perusahaan anjeun?
  • Naha aranjeunna terang mérek anjeun?

Eusi gerbang sacara épéktip langkung épéktip pikeun ngabina sareng ngumpulkeun data nalika palanggan aya diantara tahap tinimbangan sareng akuisisi sabab langkung rela masihan inpormasi pikeun nampi eusi anu dihargaan. Ku nyiptakeun éta "pangaruh tali buludru" tina éksklusif, pangguna langkung gampang masihan langkung seueur inpormasi pikeun kontén "premium", tapi upami sadaya kontén gerbang, éta bakal kaleungitan pangaruh anu ditargét.

Éta ogé langkung berharga pikeun ngajantenkeun tinimbangan khusus sareng eusi akuisisi pikeun perusahaan anjeun sabab anjeun tiasa sasaran pemirsa na langkung saé sareng ngajaga pemirsa aktipitas.

Pertanyaan pikeun Jilid Pamilarian Milarian:

  • Naon istilah pamilarian konci anu dianggo dina eusi ieu?
  • Naha jalma milarian istilah ieu?
  • Naha urang hoyong jalma anu milarian istilah ieu mendakan kontén kami atanapi henteu?
  • Naha pemirsa milarian pangguna anu kami hajat?

Segmen eusi gerbang anu milarian tina eusi anu berharga janten upami anjeun henteu percanten yén pemirsa organik bakal mendakan nilai dina kontén anjeun, ngaleungitkeun tina pamilarian (gating éta) bakal gampang ngalakukeun éta. Tangtangan anu panggedéna nalika ngajawab patarosan ieu nyaéta nangtoskeun naha anjeun bakal sono kana patalimarga pamilarian organik anu berharga ku eusi gating. Anggo Pakakas wéb Google pikeun ngaidéntifikasi naha pemirsa anu milari anjeun istilah konci dina eusi cukup ageung. Upami paluruh éta mangrupikeun pangguna anu dimaksad anjeun, pertimbangkeun ngantepkeun kontén anu henteu aya hubunganana.

Salaku tambahan, ku méré tag eusi ngalawan panggung na dina perjalanan pelanggan, anjeun ngantepkeun nyalira ngawangun corong perjalanan anu khusus. Salaku conto, eusi kasadaran (top-of-the-corong) tiasa langkung digeneralisasi sareng nyanghareup umum bari jauh kana corong pangguna, langkung penting eusi pikeun aranjeunna. Sapertos naon waé anu ngagaduhan nilai, jalma-jalma daék "masihan / mayar" kanggo éta.

Patarosan pikeun Eusi anu Di Targetkeun hyper:

  • Naha kontén ieu khususna museur kana program, industri, produk, pamirsa, sareng sajabana?
  • Wnaha masarakat umum mendakan kontén ieu pikaresepeun atanapi relevan? 
  • Naha eusina khusus atanapi henteu jelas teuing?

Salaku tambahan pikeun pemetaan eusi kana perjalanan pelanggan sareng ngartos nilai pamilarian organik tina kontén anjeun, aya ogé pertimbangan masalah anu direngsekeun eusi anjeun. Eusi anu khusus pisan anu ngabahas kabutuhan anu tepat, kahoyong, titik nyeri, kategori panilitian, sareng sajabana ningkatkeun kamungkinan pemirsa ngungkabkeun inpormasi pribadi na. Inpormasi éta teras tiasa dianggo pikeun ngabagi pengunjung situs, personas, sareng katingal propil kana kampanye anu pas pikeun engké diamankeun dina pamasaran multi-kanal anu sanés sapertos email, pamasaran otomatisasi / memupuk timah, atanapi distribusi sosial.

kacindekan:

Pamustunganana, eusi gating vs. henteu gating tiasa leres diaktipkeun dina corong strategis. Saran umum nyaéta pikeun méré tag kontén anu pantes sareng alamat potongan mana anu bakal dinilai salaku "premium" atanapi henteu.

Dina waktos anu pangguna digital sacara konsistén kabanjiran ku eusi anu paling relevan pikeun aranjeunna, penting pikeun ngartos kumaha ngamumule aranjeunna ngalangkungan campuran stratégis eusi gated sareng ungated. Ngalangkungan paripolahna mangrupikeun konci pikeun éta touch munggaran, tapi eusi anu pas, dina waktos anu pas, pikeun "harga" anu pas pikeun pangguna nyaéta anu bakal ngajaga aranjeunna balik deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.