Naha Lalaki Ieu Ngawangun Téma WordPress atanapi Naon ?!

Sobat blogging kuring, Sean, éta deui ku karya seni pang anyarna - Gék Sareng Laptop. Jalma ieu ngawangun hiji héck kulit WordPress ... WOW!

Gék Sareng Laptop

Oh enya, sareng eusina henteu goréng teuing, ogé. 😉

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug.

    Nuhun kana sesebutan!

    Kuring bungah yén anjeun nyatujuan tampilan anyar. Kuring ngarencanakeun ngajaga desain ieu sakedik.

    Kuring masih gaduh sababaraha gaya CSS minor pikeun nempatkeun sababaraha tempat tapi éta babarengan.

    Alesan utama parobihan desain, kuring panginten yén anjeun nembé ngararancang deui, kuring ogé kedah naék ... hehe 🙂

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Hatur nuhun sadayana pikeun kecap bageur anjeun dina desain anyar kuring.

    @Thor: Abdi sayogi ngabantosan upami anjeun hoyong atanapi peryogi desain WordPress 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.