Abdi Leres Di Balik Anjeun…

Kumaha anjeun ngarobih kontén anjeun upami jalma anu ngotéktak halaman wéb anjeun aya di nagara anu sanés? Kaayaan anu béda? Kota anu béda? Peuntas jalan? Di toko anjeun? Dupi anjeun nyarios ka aranjeunna béda? Anjeun kedah!

Geotargeting parantos aya sakedik ayeuna dina industri pamasaran langsung. Kuring damel sareng perusahaan pamasaran basis data pikeun dianggo dina indéks proprietari anu ngamanpaatkeun waktos drive sareng jarak kanggo pangkat prospek sareng éta suksés pisan. Usaha henteu sadar kumaha pentingna deukeutna pikeun bisnis sadidinten.

Kuring damel sareng palanggan anu ngagaduhan toko-toko lingkungan tapi sadayana bungah yén aranjeunna tiasa milih heula dina kontes anu ngaliput sakumna daérah metropolitan. Lumayan tiis - aranjeunna bakal kéngingkeun saparapat juta jalma anu sigana moal pernah datang ka toko aranjeunna. Upami aranjeunna damel sakumaha saé pikeun ningkatkeun kasadaran toko na dina mil unggal arah, éta bakal ngahasilkeun pangasilan anu langkung saé pikeun investasi.

Versi panganyarna tina Firefox saéstuna nyayogikeun panggunaan geolokasi ku browser. Kuring ngetesna sareng terus terang henteu terkesan - akurasi anu dahsyat. Kuring heran naha aranjeunna ngan saukur henteu nembalan Data geoIP. Mozilla nunjukkeun yén kuring aya di Chicago nalika kuring leres-leres Kidul ti Indianapolis:
firefox-geolocation.png

Akurasi kumisan, ieu masih léngkah dina arah anu leres. Geoakurasi iPhone parantos ngaévolusi aplikasi mobile. google Lintang nyaéta nunjukkeun sababaraha poténsial anu luar biasa ogé.

Ieu bakal merevolusikeun wéb sakali unggal pangotéktip leres-leres nyayogikeun lokasi anjeun, sanaos! Éta hartosna kuring sacara dinamis tiasa ngarobih inpormasi dina halaman wéb kuring gumantung kana lokasi anjeun. Seueur jalma ngagunakeun GeoIP pikeun ngalakukeun ieu, tapi aksés langsung sareng akurat sacara real-time tiasa ngarobih lapangan maén.

Upami kuring agénsi pamasaran, kuring tiasa nyarios ngeunaan palanggan lokal di Anjeun buruan tukang. Upami anjeun di buruan tukang bumi kuring, kuring sacara dinamis tiasa ngarobih eusi kanggo nyarios kota urang. Upami anjeun di nagara sanés, kuring tiasa nyayogikeun inpormasi kantor régional. Upami anjeun jauh ti kuring, kuring tiasa nyebatkeun khusus langsung pikeun masihan anjeun insentif kanggo mampir.

Éta henteu kedah disebatkeun yén épolusi salajengna ngeunaan Sistem Manajemen Eusi kedah gaduh kamampuan kontén dinamis anu kuat pikeun ngamungkinkeun kustomisasi kontén ku pangunjung anyar, pangunjung anu balik, kecap konci, riwayat pameseran, lokasi, sareng sajabana, sareng sajabana Pemasar kedah teras nyarios sakumaha jelas sabisa-bisa langsung ka pemirsa, sareng téknologi ieu ngagerakkeun urang maju.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.