Geotoko: Kampanye Dumasar Lokasi Multi-Platform

Poto layar 2011 02 02 jam 6.01.39 PM

Iraha waé kuring nyéépkeun waktos ngobrol sareng rerencangan di industri, kuring sok diajar ngeunaan pakakas anu énggal sareng endah. Dinten ieu kuring nuju nyarios sareng Pat Coyle. Pat ngajalankeun perdana Agénsi Pamasaran Olahraga, Coyle Media. Anjeunna ngabagi Geotoko sareng abdi - pamasaran lokasi dumasar real-time na analytics platform.

Éta mangrupikeun perkakas anu cukup berkesan, ngagabungkeun kamampuan pikeun pasar Foursquare, Twitter sareng Gowalla sareng Tempat Facebook nuju di jalan. Ayeuna éta Google Tempat nambihan check-in, kuring yakin éta ogé caket caket dieu!

Ieu sababaraha sorotan tina situs Geotoko:

  • Ngawangun Promosi Dina Sababaraha Platform Dumasar Lokasi - Kalayan ahli sihir kampanye Geotoko anu gampang dianggo, anjeun tiasa ngadamel promosi dumasar lokasi pikeun Foursquare, Facebook Places & Gowalla dina sababaraha menit.
  • Nyukcruk Pangunjung Langsung & Téhnologi Peta Panas - Kéngingkeun aksés ka lokasi real-time anu kuat analytics, analisa paripolah check-in pangguna sareng ngumpulkeun kecerdasan kalapa nganggo téknologi Peta Panas Geotoko.
  • Atur Sababaraha Lokasi Dina Hiji Tempat - Gampang unggah sareng atur rébuan lokasi dina hiji platform anu kuat. Kami otomatis bakal cocog lokasi anjeun ka tempat-tempat di Foursquare & Facebook Places.

3 Komentar

  1. 1
    • 2
  2. 3

    Kuring kudu nyebutkeun yén sanggeus ningali demo video, Abdi geulis impressed kalawan kesederhanaan tina aplikasi ieu. Kaula teu yakin saha pesaing utama maranéhanana bakal tapi pasti jadi kasus bisnis kuat pikeun agrégat akun jeung nawarkeun solusi hiji-eureun pikeun ngaéksekusi jeung ngatur kampanye jeung poéna. Aya ngamimitian anu sanés ti Boston anu kuring tiasa pikir disebut OfferedLocal anu ogé sami. Bisa jadi patut nyandak katingal di teuing. ulasan alus, Doug.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.