Naon Strategi anjeun pikeun Pamulihan Palanggan?

kacageureun

webtrends-numberDina seueur postingan anu kuring parantos nyarioskeun "Meunang, jaga sareng tumuh" strategi pikeun perusahaan pikeun ngembangkeun usahana, tapi hiji aspek sigana mah kuring kantos kantos nyerat nyaéta recovering konsumén. Kusabab kuring di industri parangkat lunak, kuring jarang ningali palanggan balik deui janten kami henteu ngalebetkeun taktik pikeun nyobaan meunang konsumén deui. Éta henteu hartosna henteu kedah dilakukeun, sanaos.

Abdi dina konperénsi WebTrends Engage sareng CEO Alex Yoder ngabahas stratégi sareng kagungan pamulihan salaku strategi kaopat. Pengumuman WebTrends ngagaduhan hubungan sareng Radian6 nunjuk kana strategi solid pamulihan - sanés ngan saukur kamampuan ngadangukeun naon anu dicarioskeun ku konsumen, tapi aliran kerja anu tiasa dipilampah pikeun masihan tugas sareng ngutamakeun sumber média sosial (ku pangaruh).

Kami hirup dina biaya anu murah, dunya volume tinggi sareng perusahaan gaduh waktos anu sesah ngatur jumlah seueur nasabah anu sumebar di sapanjang medium anu teu kaetung. Sistem ieu mangrupikeun cara anu penting pikeun komunikasi sacara efektif sareng konsumén anjeun, ngatur reputasi anjeun sareng milari prospek.

Kalayan kecap sanésna, digabungkeun, platform ngamungkinkeun perusahaan pikeun henteu ngan saukur niténan éta réputasi sacara real-time, tapi ogé ngaréaksikeun langsung kana paguneman. Ieu mangrupikeun win-win pikeun konsumén sareng perusahaan ... konsumén tiasa ngamanpaatkeun jaringan sareng hubunganna pikeun ngajantenkeun perusahaan ngupingkeun aranjeunna, sanés ngan ukur nyumput di tukangeun nomer 1-800 kalayan ajakan anu teu aya tungtungna pikeun ngarambat konsumén anu ambek janten poho.

Pikeun nguji metodologi na, I tweeted ngeunaan WebTrends salami presentasi sareng WebTrends 'Jascha Kaykas-Wolff' nembé mendakan kuring dina pemirsa nalika Keynote sareng nunjukkeun kuring nyebut dina Twitter dina iPhone na. Barang tiis! WebTrends ogé ngumumkeun Open Exchange - platform data kabuka aranjeunna anu nyayogikeun aksés gratis kana klien ngalangkungan data ngalangkungan API. Nalika aranjeunna nempatkeun éta, "Éta data anjeun, anjeun teu kedah ditagih kanggo éta!" (Amin!). Aranjeunna ogé ngaluncurkeun jaringan pangembanganana.

Sababaraha panginten prihatin salaku volume data anu dikumpulkeun ku bisnis ngeunaan palangganna. Alex nyebatkeun salah sahiji perusahaan anu anjeunna mésér sareng yén aranjeunna gaduh langkung ti 2,000 elemen data ngeunaan anjeunna. Kuring henteu paduli ngeunaan sabaraha perusahaan terang ngeunaan kuring ... Kuring langkung paduli naha aranjeunna nganggo inpormasi éta atanapi henteu pikeun ngubaran kuring langkung saé!

Naha anjeun ngagaduhan strategi pamulihan kanggo palanggan anu atos angkat? Sigana saha jalma anu parantos sadar kana produk anjeun, perusahaan anjeun, jst. Tiasa janten palanggan anu hébat pikeun kéngingkeun deui ... sareng masih tiasa langkung murah pikeun kéngingkeun palanggan énggal sadayana. Upami anjeun perusahaan perusahaan, anjeun panginten hoyong ningali demonstrasi Radian6 sareng ningali pandangan anu langkung jero kana anjeun analytics integrasi pikeun nangtoskeun naha éta nyumponan kabutuhan anjeun.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Kuring miharep kuring aya dina acara éta, janten hatur nuhun kanggo kasimpulan intina sareng ogé nyerat ngeunaan pengumuman kemitraan WebTrends / Radian6.

    Abdi resep pandang anjeun kana éta sabab éta nampilkeun perusahaan sareng kasempetan ageung pikeun ningkatkeun palayanan palanggan sareng langkung saé ngadangukeun palangganna, "henteu ngan ukur nyumput di tukangeun nomer 1-800" sapertos anu anjeun carioskeun.

    Perusahaan gaduh kasempetan pikeun janten langkung pribadi, responsif, sareng ngawangun hubungan hubungan sareng konsumén ku cara anu énggal ngalangkungan online & ngaréspon.

    Cheers,
    Marcel
    Radian6

  2. 2

    Douglas,

    Hatur nuhun pisan kanggo janten sareng kami di Engage. Sanaos anjeun tweet éta buru-buru, sigana mah tulisan anjeun henteu ngagambarkeun nanaon.

    Kuring parantos nyéépkeun sababaraha karir kuring dina parangkat lunak / pamasaran sareng kuring bakal nyarios yén strategi pamulihan konsumén penting pisan pikeun kasuksesan jangka panjang. Paduli produk anu anjeun jual, tanda leres mérek terkenal nyaéta kumaha aranjeunna ngubaran konsumén nalika aya kajadian anu serba salah. Éta leres pikeun kami ogé dina parangkat lunak.

    Dina tulisan anjeun anjeun nyebatkeun yén kuring mendakan anjeun sareng nunjukkeun tweet anjeun ka anjeun dina iphone kuring. Éta banter, janten kuring henteu tiasa ngajelaskeun sadayana carita. Anu kuring nunjukkeun ka anjeun mangrupikeun perhatosan real-time anu dikirim ka kuring liwat Pangukuran Sosial Webtrends dikuatkeun ku Radian6. Kami nganggo alat dina tim kuring ayeuna sareng resep; tim Radian6 Heboh digawekeun ku.

    Abdi nembé tiasa sumping sareng ucapkeun salam tibatan ngalakukeun éta sacara digital :)

    Jascha
    Webtrend

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.