Kéngingkeun offline, kéngingkeun dicolok, sahenteuna sakedap

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Ieu sanés poto stock. Éta suku kuring dina tempat tidur gantung di pantai di Honduras. Teu sél, teu aya laptop, teu aya masalah mon.
Kuring mimiti online sareng ngagaduhan alamat e-mail munggaran kuring di mimiti 1995. Dina akhir '95 kuring ngaluncurkeun abdi Bisnis desain wéb. Gaduh parusahaan kuring nyalira hartosna online sareng sayogi pikeun palanggan kuring sepanjang waktos. Kuring sok dipasang. Malah dina pakansi mah ayeuna kuring dibawa laptop NEC vintage. Lila-lila kuring ngagabung kana sababaraha startup. Sanaos nalika nuju liburan dipiharep kuring nyéépkeun sahenteuna sababaraha waktos kuring mariksa e-mail "urgent" sareng nelepon pikeun rapat penting. Sareng kuring tumaros.

Tapi minggu kamari ieu kuring nyandak pelayaran Karibia sareng ngalakukeun anu kuring henteu acan lakukeun dina 15 taun. Kuring leres-leres angkat. Teu aya e-mail. Teu aya hapé. Pikeun persis 7 dinten 10 jam. Nya anéh mimitina. Tapi sacara umum éta hébat, éta ngabébaskeun. Di payuneun propésional kuring ngagaduhan bantosan ti batur sapagawean anu ngaliput perkawis penting pisan anu muncul. Di payuneun pribadi kuring sering mendakan iPhone anu teu aya dina saku kanggo kéngingkeun inpormasi Internét instan anu kuring pikir peryogi. Tether téknologi kuring teu aya sareng saatos abdi biasa. Mimiti minggu ieu kuring ngobrol sareng kontak bisnis sareng nyebatkeun pakansi anu teu dipikahayang. Cenah anjeunna sakapeung ngagaduhan akhir minggu "detox" dimana anjeunna henteu mariksa "crackberry" na pisan. Cenah éta saé sareng kuring satuju. Cobian..cabut..detox..nikmati cinyusu.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Ieu sanés poto stock. Éta suku kuring dina tempat tidur gantung di pantai di Honduras. Teu sél, teu aya laptop, teu aya masalah mon.

2 Komentar

  1. 1

    Steve,

    Congrats dina liburan. Sigana mah urang kadang-kadang dikubur pisan dina masalah anu urang kerjakeun janten urang henteu mundur. Kadang-kadang pandangan ti kajauhan ngajantenkeun katingalina langkung jelas! Poto hébat!

    Doug

  2. 2

    Abdi resep maca tulisan ieu. Kuring bener-bener ngarasa yén anjeun resep liburan. Jauh tina komputer, jauh tina sagala masalah. Kumaha kuring ngarepkeun kuring tiasa liburan langsung. Pikeun ayeuna mah, kuring masih kedah ngarengsekeun tugas sanés.
    Poto hébat mang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.